Annerledes familiebilde og besøk fra Fornebu

vakkert_portrett_karinfoto_no

Nydelige lille jenta på 7 dager fra Oslo i armene til mor og far.

Et nydelig og annerledes familiebilde. Sett den skjønne lille hånden hennes ligger inntil mors hånd ♥ Denne settingen med sort bakgrunn er en av mine store favoritter av alle settinger. Jeg har faktisk så mange ideer til denne serien at jeg stadig tegner skisser.

I dag har jeg hatt så koselig besøk i studio av ei nydelig sprudlende jente på ett år fra Fornebu. Det ble så mange herlige bilder at det kommer til å bli en vanskelig jobb å velge ut de aller beste. Jeg tar jo alltid en god del flere bilder enn det som dukker opp i galleriet, nettopp fordi man ofte må ta 10 bilder for å få ett som er bra. Og så vil jeg gjerne ha flere forskjellige uttrykk i forskjellige settinger så vi får et variert galleri. Skal love dere at jeg fikk det i dag. Herlighet så skjønn ♥  Gleder meg allerede til å sette i gang med etterbehandlingen så jeg kan vise dere :)

Fin onsdag ♥

KarinP