fotograf Karin Pedersen, karinfoto,nyfødtfotograf,premiert,konkurranse,diplomer,hederligomtale,nff,selfie

6 diplomer for bildene mine på under 6 mnd!

Man kan ikke ha gulvet fult av diplomer uten å ta en selfie, og det er akkurat det jeg tenkte her helt overveldet av lykke for at alle fire bildene mine ble premiert med Hederlig omtale i Norges fotograf forbunds landskonkurranse (2018). Dette er en konkurranse for profesjonelle fotografer i Norge og det gjør det ekstra spennende siden det er så mange dyktige fotografer med. Jeg valgte å bidra i kategorien barn med to søskenbilder og to nyfødtbilder til konkurransen og syns det er veldig stas at alle fire plasserte seg med Herlig omtale diplom, to av dem tett opptil bronsemedalje. Jeg gjør veldig mange søskenfotograferinger kombinert med nyfødtfoto og syns det er de beste av alle oppdrag ♥ Det var derfor ikke vanskelig å gå for disse to søskenbildene som jeg føler viser godt den stilen og følelsene jeg liker å fange i søskenbilder med nyfødt. De to andre nyfødtbildene er av mer avanserte poseringer enn jeg normalt gjør, og var gøy å få prøvd i en konkurranse. 

 

Profesjonell babyfotograf,premiert babyfotograf,Karin Pedersen,Karinfoto

Dette er bare under ett halvt år siden jeg fikk to diplomer for bildene mine i Norges fotografforbunds laugkonkurranse i Østfold, noe som totalt har gitt meg 6 hederlig omtaler diplomer for bildene mine fordelt på to sterke konkurranser. Det er så utrolig gøy!!

Jeg er så takknemlig for de flotte familiene jeg har på besøk i studio som lar meg forevige de vakre øyeblikkene for dem. Jeg er overveldet over hvordan familier reiser opptil 1-2 timer for å komme til det lille studio mitt i Sarpsborg for nettopp mine bilder. Det motiverer og inspirerer meg sånn til hele tiden å bli bedre og alltid yte mitt aller beste.

Dette er som jeg alltid har sagt, ikke en jobb, men en drøm som har gått i oppfyllelse ♥ 

Ønsker deg en god helg <3