3 fine favoritter

favoritter,skissebok,KarinFoto,Nyfødt og Babyfotograf i Sarpsborg,Erfaren nyfødtfotograf,Sarpsborg,grålum

 

Noen fine favoritter i kontorhjørnet <3

Er ikke dette bare det fineste ordtaket?  Jeg syns det. Da jeg først fant denne skisseboken i bokhandleren, måtte jeg bare ha den. Jeg er jo helt frelst i alt som har med skrivebøker å gjøre. Denne her bruker jeg til å skisse opp settinger i studio, skisser til strikke og hekleprosjekter jeg har på gang. Mange ganger har jeg ikke en oppskrift å følge når jeg har sett for meg noe. Så da er det alltid kjekt å kludre litt på ark for å bli enig med meg selv hvordan jeg skal løse det. Det hender også at jeg får en idè når jeg har ser en film eller bare en reklamesnutt også. F.eks Avatarfilmen (som jeg så for første gang bare for kort tid siden) tok meg helt med storm.

Den fine uglen bruker jeg ofte, digger alt ved det smykket, sølv og sort er bare så fint sammen ♥ Og de fine små oppbevaringskrukkene fra Ikea!! Disse har jeg flere av, og de passer bare helt perfekt i skuffen på kontorpulten min. Jeg er som jeg har nevnt før, veldig glad i pasteller, så disse glassene har jeg fylt med rhinestone i forskjellige pastellfarger. Når jeg jobber på Imac´n kan jeg sette de fram på pulten som en fin regnbue i pastell, perfekt som pynt både i og utenfor glassene ♥ Merker det gir fin motivasjon å se ting jeg liker rundt meg – Prøv det selv, utrolig hva det gjør på humøret :)

Fin ukestart :)
KarinP