Karinfoto__Fotograf_KarinPedersen_fineart_nyfødtfoto_kunstbilde_Fotograf_Sarpsborg

2 0 1 7 – H ø y d e p u n k t

Medlem,Norges Fotografforbund,karin Pedersen,Karinfoto,babyfotograf,nyfødtfotograf,østfold,norge,oslo

 

Stolt medlem av Norges fotografforbund.

Rett og slett en magisk drøm som har gått i oppfyllelse er hva jeg tenkte da jeg satt med det medlemskortet i hånden og så tilbake på de årene jeg har stått på for å gi kun det beste av meg selv til de fine familiene i studio mitt ♥ Jeg har ingen utdannelse som fotograf selv om jeg skulle ønske jeg hadde det. Jeg fikk konstatert dyskalkuli siste året på videregående. Da hadde jeg strøket  i matematikk alle årene på rad. Det var en umulighet for meg å bli fotograf, var tilbakemeldingen jeg fikk og i mange år hang disse ordene over meg som en dom. Helt til jeg en dag bestemte meg for å følge den glødende gnisten jeg hadde for fotografering og forevige vakre øyeblikk for familier. Det ga meg en så stort pågangsmot at jeg satt oppe sene kvelder med lesestoff og gjorde mange oppdrag for å bli mest mulig komfortabel med min måte å fotografere på, og hvordan jeg til enhver tid (til tross for forskjellige babyer) kunne levere kvalitet til de fine familiene i studio.  Og nå sitter jeg her med det medlemskortet i hånden og ser tilbake på snart 5 år som gründer, fotograf og eget studio. Jeg er fortsatt helt elendig med tall, surrer med høyre og venstre, men enda har ikke det hatt noe innvirkning på jobben jeg gjør. For en reise det har vært og for et eventyr fortsettelsen ser ut til å bli ♥ 

Det er ikke alle drømmer som går i oppfyllelse, men de du virkelig tror på og brenner for – gjør absolutt det!

Tusen takk til alle de fine familiene som har kommet til meg og det lille studioet mitt ♥

KarinP