1-årsfotografering // Levende bilder

ettårsfotografering,1år,1 år,fotografering,baby,karinfoto,babyfotograf

ettårsfotografering,1år,1 år,fotografering,baby,karinfoto,babyfotograf

Nydelige 1-åringen som var i studio for nye bilder

For en stund tilbake la jeg ut et mobilbilde på instagram av et julekort jeg hadde fått fra en koselig kunde. Flere ble veldig sjarmert av det bildet, inkludert meg selv. Syns det var på tide å vise det fram i bloggen her også. Det som er så utrolig gøy med babyfotografering, er at man kan fange nydelige øyeblikk som dette, mens barnet leker og har det gøy. Jeg syns det gir så glade og levende bilder ♥ Denne jenta fotograferte jeg også som nyfødt, en av de første jeg hadde på besøk i det nye studioet mitt. Det er ekstra gøy å treffe igjen barna som har vært på besøk tidligere. 

Studioet er et eneste kaos akkurat nå. Jeg har E N D E L I G fått på plass resten av gulvet jeg har lengtet sånn etter. Hele rommet virker så mye lysere og større nå ♥ Så deilig når en blir fornøyd!!  Nå gjenstår det bare å pakke alt av utstyr inn i studio igjen da, og det er jo så mye når man er «bittelitt» hekta på å få nye ting til studio. Det er gøy da! får bare hoppe i det så alt er klappet og klart for oppdragene denne uken :)

God kveld :)
– Karin

Følg meg gjerne på instagram; @karinfoto og på facebook www.facebook.com/karinfoto

thumbs_1aarsfoto_karinfoto

Har du lyst til å fotografere babyen din hos meg? Kontakt meg for ledige timer.