Ett år gammel jente sitter i en kurv med bamsen sin.

1 årsfotografering / Herlig jente fra Moss

1 årsfotografering,barnefotograf,karinfoto,fotograf Karin Pedersen,sarpsborg,moss,halden,fredrikstad

 

1 årsfotografering,barnefotograf,karinfoto,fotograf Karin Pedersen,sarpsborg,moss,halden,fredrikstad

1 årsfotografering,barnefotograf,karinfoto,fotograf Karin Pedersen,sarpsborg,moss,halden,fredrikstad

1 årsfotografering,barnefotograf,karinfoto,fotograf Karin Pedersen,sarpsborg,moss,halden,fredrikstad

 

Nydelige jenta fra Moss

Jeg kan ikke få sagt nok hvor utrolig gøy det er med nyfødte som kommer tilbake for babyfotografering og ett-årsfotografering – og hvor morsomt det er å fotografere barn. Jeg gjør mange nyfødtfotograferinger, men kommer til å sette opp en del baby – og ettårs-fotograferinger framover også. Gleder meg!! ♥ ♥

For ca ett år siden var denne prinsessen hos meg for nyfødtfotografering. Da lå hun og sov i kurven, mens denne gangen hoppet hun nesten ut av den. Herlig! ★

Håper dere har hatt en fin påske. Vi har vært hjemme ettersom jeg har hatt noen nyfødtfotograferinger i påsken. Været har vært helt fantastisk! Ungene har storkost seg ute i solen og det varme været. Ikke noe nederlag at vi ikke reiste bort i påsken i hvertfall. Nå ligger det en del sprekkferdige mapper med bilder på harddisken som skal etterbehandles, og jeg klarer knapt vente ett sekund til før jeg kan kaste meg ut i det. Gleder meg!! 

God tirsdag alle sammen 

KarinP