Yabadabadooooo!!!

18 oktober 2011  |  Chihuahua
Ja, nå kan dere tro jeg er glad etter dagens godnyhet! Pc’n min har vært en uke på verksted etter total blackout for noen uker siden. I dag fikk vi vite at det er harddisken som er ødelagt, de kan sette inn en ny og da skal pc’n min være oppe og gå igjen Det koster under 3000 kr. Går alt som det skal er pc’n min tilbake på plass i morgen ettermiddag, jippiiiiiii!!! Jeg kommer til å oppgradere til Imac så snart pengene er spart opp, men utrolig godt at jeg får bruke min gode kjære pc fram til da :)
Over til noe annet! For ett år siden ble dette herlige lille nurket født her hos oss. Hun kom i vårt nest siste kull (wow! 1 år siden alt!!). Hun bodde hos oss fram til nylig hvor hun reiste i nytt hjem. Vi skal ikke drive noe aktivt med rasen lenger (av altfor mange triste årsaker), men håper dypt og fult at det vil være mulig å ha et par Chihuahuaer. Gratulerer så mye med dagen L-kullet, og Gratulerer på forskudd til M-kullet som fyller 1 år på søndag.
Chi-Cago’s Lamborghini (Tiril)
 

6 Comments


  1. wow, en hund kan se søt ut med lue :) ikke mere oppdrett på dere?

  2. Nydelig! En liten chi med lua på snei får fram smilet :)Så trist at dere ikke skal fortsette med avl.. Tror faktisk at jeg har sett hjemmesiden til oppdrettet ditt før jeg fant denne bloggen.klem

  3. Så utrolig trivelig lesning!! at det ordner ser for deg uten alt for mye tjas og mas, nå ble jeg da virkelig glad på dine vegne.Stilig denne firbente søtnosen da :-) bytt den lua i noe rødt og årets julekort er i boks!!Anneklem

  4. For en absolutt tøffinge!! Herlige hundebilder!Gratuler med at pc`n snart er på luften. Egentlig ganske ille hvor avhengig vi har blitt av denne firkantet boksen:))

  5. Tusen takk for hyggelige kommentarer. Det er flaut hvor avhengig man blir av pc og internett ja! Jeg som er hjemmeværende (og ikke så super sosial) blir det ganske tomt uten nettverden. Jill: Nei, ikke på nåværende tidspunkt. Vi beholder avlsretten på "linjene" våre i tilfelle ting snur, men om det blir flere kull er ganske usikkert dessverre.

  6. Hun er så nydelig, har fulgt med på hjemmesiden deres fra hun ble født, koselig å se bilder av henne :)

Lik gjerne ♥