fotograf Karin Pedersen,Sarpsborg,Østfold,oslo
Trenger du nyfødtfotograf?

Trenger du nyfødtfotograf?

Er du på jakt etter en nyfødtfotograf?  Jeg har mitt eget hjemmestudio i underetasjen i huset mitt. Studioet gir meg flere muligheter til å variere fotograferingen i ulike settinger. Du får fotografering i studio og mulighet til å kjøpe høyoppløselige bilder utfra ditt online webgalleri.

Om Nyfødtfotografering

En nyfødtfotografering tar som regel rundt 3 timer. Babyen skal ha det komfortabelt og godt under fotograferingen, noe som innebærer det meste en baby trenger i form av matpauser, skiftepauser o.l  Som regel går photoshooten veldig fint når babyen først har sovnet. Babyer opp til 10 dager sover stort sett hele tiden, så den beste tiden for nyfødtfotografering er gjerne da. Etter det blir babyene mer våkne og sovner ikke like lett, noen vil kanskje ikke sove i det hele tatt. Nyfødte babyer forandrer seg mye i den første tiden, det er det som gjør nyfødtfotografering så unik og spesielt. Man får foreviget det helt ferske vakre nyfødtuttrykket som forsvinner så fort.

Hvor jeg holder til!

Jeg og min familie bor i et bolighus i utkanten av Sarpsborg. Her har jeg innredet et koselig hjemmestudio på 21 kvm. Vi bor i hjertet av knytepunktet i Østfold, rett i nærheten av nye Østfoldsykehuset som er under oppføring. Det er lett framkommelighet fra byene rundt som Fredrikstad, Moss, Halden og Indre Østfold, samt 1 times kjøring fra Oslo med bil.

Jeg har et stort utvalg av props (fotoeffekter) som vil gjøre seg fint i nyfødtfotografering som hårbånd/pynt, luer, tepper, kurver, trau, kasser o.l Man må også gjerne ta med noe egne effekter.

Besøk Nyfødtgalleriet for å se flere bilder fra tidligere nyfødtfotograferinger

Kontakt meg ved interesse og følg meg gjerne på min Facebookside KarinFoto  for siste nytt.

Comments:

 • nyyyyyyyyyyyydelige bilder!
  Jeg er og i gang med planlegging av hjemmestudio.
  Tips tar jeg gjerne i mot.

  klem nina

  30. august 2012
 • Nydelige bilder!!! Så utrolig gøy at du har fått hjemmestudio og at du går med planer om å starte opp på ordentlig fremover. Spennende!!
  Skulle veeldig gjerne hatt eget studio hjemme jeg også, hadde vært utrolig gøy!
  Lykke til :) Regner ikke med at det blir noe problem for deg å få kunder ihvertfall. Bildene er jo fantastisk fine!

  30. august 2012
 • Må bare lage en baby til først! Da kommer vi springende, igjen, Karin!!!

  30. august 2012

Sorry, the comment form is closed at this time.