fotograf Karin Pedersen,Sarpsborg,Østfold,oslo
Sommerbris

SommerbrisSommeren i år var ikke akkurat så mye å skryte av, eller drømme seg tilbake til, men jeg har heldigvis noen fine bilder fra noen av de fine dagene. Neste år skal jeg stå parat med kamera den første sommerdagen og bruke den for alt den er verdt. I år begynte jeg utefotografering altfor sent. Nå er det bestilt fastlys til studiorommet så jeg kan bruke rommet til tross for vintermørket. Rommet har virkelig tatt form og jeg gleder meg skikkelig til neste nyfødtfotografering – som ikke er altfor lenge til.

Gavekortet mitt slo godt an, og allerede har jeg fått flere bestillinger! Tusen takk!! Det er en riktig god følelse at noen faller for bildene mine.

Her i huset har vi nå to skolebarn. Lille storesøster har begynt skolen og syns tydeligvis det er kjempegøy – og bittelitt skummelt. I løpet av sommeren har hun strukket seg og mistet flere fortenner. Det var så komisk syn med bare hjørnetennene igjen, men det varte ikke lenge, for allerede nå er de nye tennene på god vei. Glad jeg fikk noen bilder av henne i den perioden, så nydelig lita jente som er på vei til å bli stor.

Håper dere har hatt en fin helg! God ukestart til dere :-)
– Karin 

Comments:

  • Marina

    nydelige bilder av nydelige barn <3

    17. september 2012
  • Så nydelige disse tre gullklompene dine, og jammen er dem søsken like:)))

    Vakkert lys med herlige omgivelser og midt i den søteste jenten som har mistet melketennene:) et bilde som fortjener en veggplass:))

    19. september 2012

Sorry, the comment form is closed at this time.