Oppskrift på innendørsfiske…

1 februar 2012  |  Canon 5D mkII, FOTO KATEGORIER
Ja, hva gjør man ikke for å aktivisere barn? Jeg skrev ut fiskene på slike coloring pages på internett, som jentene fikk fargelegge å så klippe ut. Det i seg selv var aktivisering noen timer som ble etterfulgt med jakt etter fiskestangpinne ute en liten stund. Med litt hyssing og magnet tape (fra clas Ohlson) på fiskene og på hyssingen som krok, ble det oppskriften på veldig hyggelig innendørsfiske :) Det skal også sies at det kan by på litt frustrasjon når fisken ikke biter like lett på magnet, men da er det bare å smøre seg med tålmodighet og få en stødigere hånd, eller kanskje litt mer magnet på «kroken» ;)
Magnettapen fungerer også kjempefint til å feste f.eks hama perlemerker til kjøleskapet. Jeg elsker å se slike som jentene mine har laget med de fineste fargene og i beste omtanke. Så her henger mønstre på juletre i julen og på kjøleskapet ellers i året.
Her går det så det ruller. Lille Spurvelurven min er jo nå blitt en sel som åler seg rundt dit han vil. Så det er nok å følge med på om dagene med andre ord. I tillegg er jeg i gang med rotfylling *au!* eller dvs nå gjør det ikke stort vondt lenger, men har hatt en del plager siden «Lifes goes on» i oktober i fjor. Nå skal det i grunn bli deilig å bli kvitt den nerven, en gang for alle ;) Tannpine er virkelig en sann plage som tærer på humøret. 

Ha en fin torsdag alle sammen, og tusen takk til alle følgere!
I dag rundet det 60!!!
 

9 Comments


  1. det var ein lur aktivitet, takk for tipset! og lykke til m resten av rotfyllingsjobben…tannlege er kjedelige pengar, kjedelig tidsfordriv og krever babyvakt… er inne i ein sånn runde eg óg no:) ha ein fin dag!

  2. Kreativt til tusen!! tommelen oppAt du derimot sliter og besøker tannlege om dagen, au sann…, men det aller værste er i grunn prisen en må betale. Godt allikevel at de finnes for smerte i munnen er jaggu kipt, en får lisom ikke fokus helt bort derfra, og tunga går som en jo jo mot pina. Vi tenker og krysser fingre for seg søta!!

  3. hehe, bra aktivitet! Minner meg om barnebursdagene når jeg var liten :-)Tusen takk for veldig koselig hilsen inne hos meg!!

  4. Så lurt, som mamma er man mere kreativ enn man tror :)

  5. Hei Karin :)Så hyggelig at du besøkte meg og bloggen min, og ikke minst at du ville følge meg videre! Det setter jeg stor pris på – velkommen skal du være :)Artig "fiskeoppskrift" du har her ;)Fin torsdag til deg//Beate

  6. Flotte fiskebilder og takk for tipset det må jeg ta i bruk:). Håper tannlegebesøket er ferdig og du er fornøyd :)

  7. Var overlykkelig når jeg kom fra tannlegen i dag, slapp rotfylling, ble bare borring! :DPlanlegger et lite treff helgen 18/19.feb, du er hjertelig velkommen hvis du har lyst og mulighet! :)

  8. Ikke farlig når en kan dra storfangst på stuegulvet:O))) Kan tenke med det var spennende:)))

  9. Tusen takk for mange hyggelige kommentarer :) Jeg overlevde rotfyllingen heldigvis og har det mye bedre nå.

Lik gjerne ♥