KarinPedersen,Fotograf,karinfoto,sarpsborg,

OM MEG

Jeg er Karin, og jeg driver det lille studio mitt, KarinFoto i Sarpsborg, Østfold. Her bor jeg med min John og våre tre barn. Jeg jobber som profesjonell babyfotograf med besøk fra hele landet ♥

KarinFoto er min lille boble med tryllestav hvor jeg kan stoppe tiden i vakre øyeblikk og la deg nyte disse for alltid  ♥ 

Jeg er spesialisert på nyfødtfotografering, men gjør også en del babyfotografering i tillegg til ettårsfotograferinger. Mange av de som har vært i studio med nyfødt har ønsket å kommet tilbake ettersom babyen vokser, – og det kan jeg på ingen måte si nei til ♥ Det er en fornøyelse å se disse vakre små menneskene vokse opp.

I tillegg til nyfødtfotografering har jeg også erfaring med dokumentarisk fødselsfotografering som jeg gjør oppdrag på en gang i mellom. Det fins ikke noe nærmere starten på livet enn det, og starten på livet er så magisk i mine øyne.

Jeg har mange års erfaring med fotografering og webdesign. Fotografering og bildene mine har hele veien vært en rød tråd gjennom alle mine prosjekter. Tidlig i ungdomsårene tegnet jeg portretter av nyfødte og babyer på oppdrag, noe jeg hadde veldig glede av.  Fotointeressen startet med et analogt Canon speilrefeks og forskjellige objektiver, og etter noen år fikk jeg mitt aller første digitale speilrefleks. Da ble jeg introdusert til den digitale etterbehandlingen, – noe som forandret mitt liv totalt. Nå kombinerer jeg min erfaring og kunnskap innenfor tegning med etterbehandling av bildene jeg tar i studio. Jeg elsker hvordan jeg digitalt kan tegne lys/skygger og forevige nydelige øyeblikk av et barns liv for foreldrene.

Studioet mitt er på 21 kvm i sokkeletasje hjemme hos oss, som passer meg helt glimrende. I studio har jeg en rekke rekvisitter for enhver smak.  Jeg lager mye selv med hekling/strikking for å gi deg noe ekstra i bildene. Det er derfor mulighet for å skape flere unike bilder av din baby i forskjellige settinger.

Jeg er eldst av en stor søskenflokk og mamma til tre herlige barn. Det har gitt meg stor tålmodighet og øye for de nydelige øyeblikkene og detaljene hos barn. Å forevige starten på livet med fotografering er så genuint og meningsfylt at det er helt naturlig for meg å spesialisere meg innenfor nyfødtfotografering , babyfotografering og 1-årsfotograferinger.

Jeg gjør bare noen fotograferinger i uken for å forsikre god tid på kundene og sikre et godt sluttresultat.

karinfoto_studio

KarinFoto | Nyfødt & Babyfoto
www.karinfoto.com
www.facebook.com/karinfoto
Mobil: 98199459
Adresse; Briskeveien 3, 1712 Grålum (Sarpsborg).

Kontakt meg –>