fotograf Karin Pedersen,Sarpsborg,Østfold,oslo
Om meg

 

 

Fotograf Karin Pedersen Karinfoto

 

 

Jeg er Karin, og jeg driver det lille fotostudio mitt, KarinFoto i Sarpsborg, Østfold. Jeg har tre barn og jobber som profesjonell babyfotograf med besøk fra hele landet!

KarinFoto er min lille verden med tryllestav hvor jeg kan stoppe tiden i vakre øyeblikk og la deg nyte disse for alltid  ♥ 

Jeg er spesialisert på nyfødtfotografering, men gjør også en del søskenfotografering og babyfotografering i tillegg til ettårsfotograferinger. Mange av de som har vært i studio med nyfødt kommer tilbake ettersom babyen vokser og disse familiene fotograferer jeg også for etter fylte 1 år. Det er en fornøyelse å se disse vakre små menneskene vokse opp.

Jeg har 5 års erfaring med nyfødtfotografering som hovedoppdrag, og elsker den varierte utfordringen det er å fotografere babyer. Ingen babyer er like, og det gjør jobben min så spennende og uforutsigbar. 

Jeg har også erfaring innenfor barnefotografering, fødselsfotografering, hundefotografering, samt har jeg tidligere år drevet med utstilling og oppdrett av Chihuahua (Chi-Cago) Nydelige Hugo til Caroline Berg Eriksen er valp fra mitt første kull! Da drev jeg også Norges største Chihuahuaforum (Chihuahua-Prat) med informasjonsside. 

Drømmen min startet i et bittelite rom på 21 kvm i sokkeletasje hvor jeg har fotografert hundevis av babyer. I dag drives fotostudioet mitt i flotte lokaler i ABB bygget i Sarpsborg. Det er passe stort til å gjøre det fint og lunt for de minste barna. I studio har jeg en rekke rekvisitter for enhver smak, slik at dine bildeønsker er i fokus.  Jeg lager mange av rekvisittene mine selv, for å gi deg noe ekstra i bildene. Det er derfor mulighet for å skape flere unike bilder av din baby i forskjellige settinger.

Jeg er eldst av en stor søskenflokk og mamma til tre herlige barn. Det har gitt meg stor tålmodighet og øye for de nydelige øyeblikkene og detaljene hos barn. Å forevige starten på livet med fotografering er så meningsfylt at det var helt naturlig for meg å spesialisere meg innenfor barnekategorien med hovedfokus på nyfødtfotograferinger. 

Jeg gjør bare noen fotograferinger i uken for å forsikre god tid på kundene og sikre et godt sluttresultat.

KarinFoto Studio / Karin Pedersen
karinfoto_studio

♥ Omtaler  ♥ Facebook @karinfoto   Snapchat @karinfoto  ♥ Instagram: @karinfoto

Mobil: 98199459
Studioadresse; Vestengveien 40, 1715 Sarpsborg.

Kontakt meg –>