Nyfødtfotografering vakker prins 9 dager // Uglelue

Babyfotograf,nyfødtfotografering,uglelue,nyfødt 9 dager,

Babyfotograf,nyfødtfotografering,uglelue,nyfødt 9 dager,

Babyfotograf,nyfødtfotografering,nyfødt 9 dager,

Vakre lille gutten 9 dager fra Fredrikstad  Gjesp er så søtt!! 

Før jul kastet jeg meg ut i ugleluehekling og etter mye fram og tilbake fikk jeg laget to stk til studio. En i lys rosa og en i lysblå.  Må innrømme at jeg ble ganske imponert hvor bra dem ble til tross for at jeg ikke er SÅ god på den heklingen. Jaja, litt store ble dem kanskje, men det er jo bare fint. Kan du ikke hekle, men har veldig lyst til å lære? Prøv youtube!! Min læremester ♥

Jenteversjonen av ugleluen la jeg ut bilde på i innlegget «Vakker prinsesse i uglelue». Det er så søtt å sette en fargeklatt til i en lys enkel setting. Jeg digger pastellfarger, det er så motiverende farger, og absolutt i vinden nå. Jeg skal lage flere slike ugleluer til studio, men har ikke bestemt meg for neste fargekombinasjon enda. Jeg må jo ha flere freshe farger. Har du tips til farge/garn? Eller har erfaring med Drops Paris? Sååå mange lekre pastellfarger!

Endelig tirsdag og Grey´s Anatomy kveld igjen, men før kvelden kan komme skal jeg ha en nyfødtfotografering Gleder meg!
Fin tirsdag alle sammen
-Karin

 

4 Comments


 1. Først må jeg bare si at du er utrolig flink, og superinspirerende!
  Jeg er fotostudent og skal fotografere en liten jente på 5 uker i studio på fredag. Også lurer jeg egentlig bare på om du har noen grunnleggende tips til meg? :) Som kan være kjekt å tenke på?
  Bruker du forresten lamper i ditt studio, eller bruker du eksisterende lys (dagslys)? :)

  Håper jeg en dag blir like flink som deg!

  • Åh så koselig :) Jeg fotograferer med blits i studio, men privat fotograferer jeg uten så langt det lar seg gjøre.
   Baby på 5 uker vil nok kanskje ikke sovne, så jeg ville satset på settinger der babyen er våken, gått for blikk kontakt, kanskje smil? Skal babyen være naken/i bleie bør det være godt og varmt der du skal fotografere. Ikke stress, og husk ha det gøy :) Lykke til!

   • Blits med softbox da eller? :)
    Nei, sove vil hun kanskje ikke gjøre :) Håper jeg finner settinger som passer! Tusen takk, og takk for svar! :)

    • Bare hyggelig! Ja, med softbox stort sett for det meste, men bruker også av og til paraplyer, eller skyter blits i veggen/taket. Kommer helt an på hvilket uttrykk jeg er ute etter :)

Lik gjerne ♥