fotograf Karin Pedersen,Sarpsborg,Østfold,oslo
Nyfødtfotografering: Prinsesse sovehjerte ♥

Nyfødtfotografering: Prinsesse sovehjerte ♥

Babyfotograf,karin,pedersen,karinfoto,rede,

Dette lille sovehjertet var hos meg i begynnelsen av uken. Først var hun utrolig våken og hun gransket meg med det de store flotte øynene sine. Hun hadde forundelig sterkt blikk til å være så liten noe som smeltet meg helt ♥  Etter litt mat, byssing og smokk sovnet hun så godt at jeg fikk flere vakre bilder av henne i forskjellige settinger.

Nå skal jeg snu studioet mitt litt på hodet og forandre på en del ting. Jeg har en visjon på hvordan jeg vil ha det nå, så nå er det bare å svinge arbeidsarmene rundt :) Jeg vurderer også å investere i en god normal zoom til fullformatkamera mitt, selv om jeg i grunn elsker fastoptikk, så ser jeg absolutt behovet med zoom i noen settinger. Noen tips?

Ha en fin helg!
♥ Karin 

thumbs_2012_nov_2

Comments:

  • Nydelig,- og et utrolig fint lys i bildene dine! Har du vinduer i studioet ditt også? Da har du jo alt ;)

    5. oktober 2012
  • Mamman til Ella

    Hvor gammel var denne babyen ?
    Flott bilde !

    6. oktober 2012

Sorry, the comment form is closed at this time.