Nyfødtfotografering / iMac i hus!

Tanken jeg hadde om å være aktiv på bloggen har ikke blitt helt prioritert oppe i alle aktiviteter for tiden. Det er så koselig å skrive blogginnlegg, så det må jeg prioritere!!

Jeg har veldig mange tanker og sommerfugler i magen for tiden. Jeg går på etableringskurs en kveld i uka som går over 7 uker. Utrolig lærerikt og faktisk morsomt. Det er flinke kursledere som er gode til å smette inn noe å le av i teoristoffet. Utover det får jeg stadig flere oppdrag på nyfødt og babyfotografering. Jeg har nylig fullført etterbehandlingen på nyfødtfotograferingen jeg hadde av den vakre lille septembergutten fra Holmestrand, og i godt i gang med etterbehandlingen på bildene av den vakre sovejenta fra Fredrikstad.

Midt oppe i dette har det blitt ny data å sette seg inn i, den gamle orket ikke de store bildefilene. iMac etter mine egne ønsker er flyttet inn. Det er en stor overgang fra hva jeg hadde, noe som byr på både glede og frustrasjon på engang. Regner med at det blir bedre flyt når jeg blir ordentlig kjent med macprodukter, og ikke minst enda bedre bilder framover.

Ønsker dere en fin kveld og ukestart!
– ♥ Karin

Nyfødtfotografering

Våkenbilder av nyfødte kan også være herlige nyfødtbilder  ♥

Thumb_2012_5

 

11 Comments


 1. Nydelige bilder, Karin! Du har virkelig et godt grunnlag for egen etablering, så dyktig som du er :)
  Apple-produkter er gull når det gjelder bilderedigering.. Tror du kommer til å trives gør-godt med imac`en din :)

  • Tusen takk Liv Johanne!! Det setter jeg pris på å høre :) Det er litt skremmende med den store verden foran seg, men jeg er sikker på at det vil bære noe positivt med seg. Fin dag til deg :D

 2. Nydelige!! Du er virkelig superflink, jeg er sikker på at det kommer til å gå kjempefint å starte opp for seg selv :) Herlig med ny mac da! Merker at PCèn her også sliter med de store filene…

 3. Så fint bildet med babyen i bøtta ble !
  Moroa se hvor langt du har kommet , med alt, siden sist.
  Heier på deg !!

  • Tusen takk :D Ja, det ble veldig fint, god stemning!! Ja, det er ganske annerledes siden sist nå som jeg har mitt eget lille studio i huset og samlet litt stasj :D

 4. * moro å se …
  Stavekontrollen på ipaden lever sitt eget liv.
  Go natt !

 5. Moro å følge bloggen din, du er utrolig dyktig og bildene dine faller helt i min smak!! Vakkert!!!

  • Tusen takk Rita! Det setter jeg pris på å høre :) Takk for at du følger bloggen min. Skal gå inn for å oppdatere litt oftere så det blir mer spennende å følge med :)

Lik gjerne ♥