fotograf Karin Pedersen,Sarpsborg,Østfold,oslo
Nyfødtfotografering / iMac i hus!

Nyfødtfotografering / iMac i hus!

Tanken jeg hadde om å være aktiv på bloggen har ikke blitt helt prioritert oppe i alle aktiviteter for tiden. Det er så koselig å skrive blogginnlegg, så det må jeg prioritere!!

Jeg har veldig mange tanker og sommerfugler i magen for tiden. Jeg går på etableringskurs en kveld i uka som går over 7 uker. Utrolig lærerikt og faktisk morsomt. Det er flinke kursledere som er gode til å smette inn noe å le av i teoristoffet. Utover det får jeg stadig flere oppdrag på nyfødt og babyfotografering. Jeg har nylig fullført etterbehandlingen på nyfødtfotograferingen jeg hadde av den vakre lille septembergutten fra Holmestrand, og i godt i gang med etterbehandlingen på bildene av den vakre sovejenta fra Fredrikstad.

Midt oppe i dette har det blitt ny data å sette seg inn i, den gamle orket ikke de store bildefilene. iMac etter mine egne ønsker er flyttet inn. Det er en stor overgang fra hva jeg hadde, noe som byr på både glede og frustrasjon på engang. Regner med at det blir bedre flyt når jeg blir ordentlig kjent med macprodukter, og ikke minst enda bedre bilder framover.

Ønsker dere en fin kveld og ukestart!
– ♥ Karin

Nyfødtfotografering

Våkenbilder av nyfødte kan også være herlige nyfødtbilder  ♥

Thumb_2012_5

Comments:

 • Nydelige bilder, Karin! Du har virkelig et godt grunnlag for egen etablering, så dyktig som du er :)
  Apple-produkter er gull når det gjelder bilderedigering.. Tror du kommer til å trives gør-godt med imac`en din :)

  29. oktober 2012
 • NYYYYYYYYDELIGE

  29. oktober 2012
 • Nydelige!! Du er virkelig superflink, jeg er sikker på at det kommer til å gå kjempefint å starte opp for seg selv :) Herlig med ny mac da! Merker at PCèn her også sliter med de store filene…

  29. oktober 2012
 • Mamman til Ella

  Så fint bildet med babyen i bøtta ble !
  Moroa se hvor langt du har kommet , med alt, siden sist.
  Heier på deg !!

  29. oktober 2012
 • Mamman til Ella

  * moro å se …
  Stavekontrollen på ipaden lever sitt eget liv.
  Go natt !

  29. oktober 2012
 • Rita

  Moro å følge bloggen din, du er utrolig dyktig og bildene dine faller helt i min smak!! Vakkert!!!

  30. oktober 2012

Sorry, the comment form is closed at this time.