fotograf Karin Pedersen,Sarpsborg,Østfold,oslo
Nyfødtfotografering: Vakre Emine <3

Nyfødtfotografering: Vakre Emine <3

Her er en smakebit fra min nyeste nyfødtfotografering slik jeg lovte dere tidligere. Hun var så flink å lot meg dandere henne slik jeg ville stort sett. Mamman hennes hadde med seg flere hårbånd og lue til fotografering, og det gjør jo bare bildene enda finere!! Jeg elsker props og særlig moro med jenter som man kan pynte ekstra ♥ 
Flere bilder kommer etterhvert som jeg får gjort dem ferdige og overlevert dem til de fine foreldrene.

Her jobbes det iherdig selv om det ikke ser slik ut på bloggen min. Min kjære har vært utrolig effektiv i studiorommet mitt i kjelleren, så nå er det så og si klart!! Selvsagt skal det fylles med noe utstyr før jeg kan ta det i bruk, men jeg er ganske så spent (og utålmodig). Jeg har så mange ideer jeg har så lyst til å kaste meg ut i med det samme. 

Jeg har blitt skikkelig hekta på INSTAGRAM, er du der? Følg meg gjerne på karinfoto

Straks er fotoalbumet til bloggen klar. Veldig fornøyd og gleder meg skikkelig til å få vise fram mange av bildene mine i egne kategorier. Ta gjerne kontakt om du har en nyfødt baby du gjerne vil ha bilder av. Babyen bør helst være under 10dager gammel da de for det meste sover i den perioden.

Ønsker dere en finfin fredag!
-Karin

Comments:

 • Ah, så herlig!! Nydelig bilde :) Nesten samme lua som en venninne har heklet til meg. Supert å bruke til props, ja.
  Og heldige du som får studio i kjelleren..

  19. juli 2012
 • Og nydelig navn på den søte lille jenta forresten. Samme som vi har som mellomnavn til jenta vår :)

  19. juli 2012
 • Helt nydelig!!! Skulle ønske du var nærmere nå så kunne du tatt bilde av det nye barnebarnet:))

  :))

  20. juli 2012
 • marina

  for en nydelig baby, og et nydelig navn da :) og ikke minst flink fotograf da :)

  20. juli 2012
 • Søtt! Gleder meg til å se flere :)

  20. juli 2012
 • Vakkert bilde av vakkert barn :) Og ja ekstra moro når foreldre tar med litt stæsj selv også. Følger deg på instagram nå ja :) hihi mange koselige bilder der også :)

  22. juli 2012
 • Nydelig bilde Karin <3

  4. august 2012

Sorry, the comment form is closed at this time.