Nyfødtfotografering: Galleri på plass!

Det er en så lettende følelse jeg sitter med nå som endelig får visst fram noen av nyfødtfotograferingene jeg hadde i mai og juni i år. Disse bildene finner du under FOTO i toppmenyen. Så hva syns dere om bildene? Som nevnt før så er jeg ikke mest erfaren på nyfødtfoto, så disse tre har vært mine første nyfødtfotograferinger. Gjett om jeg er totalt forelsket!! Jeg føler jeg lærer nye ting rekordfort.  Jeg føler meg så levende når jeg kan sveve rundt en vakker liten nyfødt med kamera ♥ Det hadde vært utrolig givende å jobbe med dette framover.

Den vakre lille prinsessen over er 16 dager gammel. Flere bilder fins i galleriet her.

Jeg kommer til å legge til flere kategorier med bilder framover, så det er bare å følge med. Jeg er fortsatt en ivrig bruker på Instagram, så følg meg (@karinfoto) gjerne der.

Ønsker dere alle en fin kveld!
-Karin

 

8 Comments


 1. Utrolig flott Karin!!! Du er særdeles dyktig!!

 2. Hei..

  Du er kjempeflink……..;)

  Jeg skal prøve meg snart jeg også på et fotooppdrag:)Gleder meg…

  Ha en fin kveld..

  Klem fra Britt

 3. Superfine!! Du er kjempeflink :)

 4. Herlighet !
  Så flott siden din er blitt ! Og for noen fine bilder du har tatt i det siste !
  De ble veldig annerledes enn bildene av Ella.
  Satt på flyplassen i Paris og beundret alt sammen i går kveld

 5. Hjertesukk! ♥ Hva ord kan vel brukes til dette vakre her:)))

 6. Tusen takk for hyggelige ord! Det er så koselig!!

Lik gjerne ♥