fotograf Karin Pedersen,Sarpsborg,Østfold,oslo
Nyfødtfotografering | 9 dager gammel!

Nyfødtfotografering | 9 dager gammel!

Et lite sniktitt fra 9-dagers fotoshooten av mitt herlige tantebarn. Det tar tid, masse tid å se gjennom de 996 bildene jeg har fotografert fra fødsel til nyfødtfotografering del 1 og del 2. Nå med nytt objektiv skal det nok bli enda flere bilder, så jeg håper dere liker nyfødtbilder ♥  Dette er fra del 2 photoshooten hvor han er 9 dager gammel! Hva syns du?

Han var helt bedårende nydelig i den bittelille kurven som normalt ikke brukes til nyfødt, men til å oppbevare doruller. Min søster er knallgod på interiør og har alt mulig stasj som egner seg til props i fotografering. «Bleien» er en linduk vi bare har lagt over for å skjule bleien. Han sov best i den kurven av alt vi prøvde på under denne økten.

Nå skal pc’n min få litt fred og ro, den liker ikke sommervarmen eller store bildefiler virker det som. Viften går på høygir og støyer relativt mye for tiden. Drømmen om iMac er ikke noe mindre, men håper virkelig virkelig virkelig at denne her holder noen år til.

Ønsker dere en fin pinse!
-Karin 

Comments:

 • Nydelige bilder, og virkelig et vakkert lys i disse bildene! Og med en supersøt lliten krabat mååå jo dette bli bra :) Godt jobba!

  27. mai 2012
 • Ah, herlige bilder!!! Jeg elsker ihvertfall å se nyfødtbilder :)
  Jeg skal fotografere datteren til en venninne i morgen, som er en uke gammel. Gleder meg maks!!

  27. mai 2012
 • tante Marina

  Ahh..<3 996 bilder?! ikke rart det gikk så batteriene til blitsen spruta :)skjønner ikke hvordan du klarer å velge ut bilder av de 996 jeg,med en stk kreativ fotograf og en stk pen baby så må det være umulig!

  27. mai 2012
 • Guriland, så nydelige bilder!! Vakkert!! Og så herlig med den hatten på :)

  ha en super søndag.

  3. juni 2012
 • Kjemmpe fine bilder du tar! At du er nu på nyfødt bilder ser ikke jeg:). Hvilket nytt objektiv har du kjøpt?

  31. august 2012

Sorry, the comment form is closed at this time.