Nyfødtfotografering | 9 dager gammel!

Et lite sniktitt fra 9-dagers fotoshooten av mitt herlige tantebarn. Det tar tid, masse tid å se gjennom de 996 bildene jeg har fotografert fra fødsel til nyfødtfotografering del 1 og del 2. Nå med nytt objektiv skal det nok bli enda flere bilder, så jeg håper dere liker nyfødtbilder ♥  Dette er fra del 2 photoshooten hvor han er 9 dager gammel! Hva syns du?

Han var helt bedårende nydelig i den bittelille kurven som normalt ikke brukes til nyfødt, men til å oppbevare doruller. Min søster er knallgod på interiør og har alt mulig stasj som egner seg til props i fotografering. «Bleien» er en linduk vi bare har lagt over for å skjule bleien. Han sov best i den kurven av alt vi prøvde på under denne økten.

Nå skal pc’n min få litt fred og ro, den liker ikke sommervarmen eller store bildefiler virker det som. Viften går på høygir og støyer relativt mye for tiden. Drømmen om iMac er ikke noe mindre, men håper virkelig virkelig virkelig at denne her holder noen år til.

Ønsker dere en fin pinse!
-Karin 

 

9 Comments


 1. Nydelige bilder, og virkelig et vakkert lys i disse bildene! Og med en supersøt lliten krabat mååå jo dette bli bra :) Godt jobba!

 2. Ah, herlige bilder!!! Jeg elsker ihvertfall å se nyfødtbilder :)
  Jeg skal fotografere datteren til en venninne i morgen, som er en uke gammel. Gleder meg maks!!

 3. Ahh..<3 996 bilder?! ikke rart det gikk så batteriene til blitsen spruta :)skjønner ikke hvordan du klarer å velge ut bilder av de 996 jeg,med en stk kreativ fotograf og en stk pen baby så må det være umulig!

 4. Ja, og så har jeg 179 bilder fra gravidfotograferingen hehe. Det blir mange bilder når man kan ta i serie, så alle blir ikke like bra dessverre. Noen ganger skal det 10-20 bilder til å fange det rette øyeblikket i ett bilde. Det tar tid å velge ut bilder, men det er jo en del av den kule fotohobbyen da ;)

 5. Guriland, så nydelige bilder!! Vakkert!! Og så herlig med den hatten på :)

  ha en super søndag.

 6. Kjemmpe fine bilder du tar! At du er nu på nyfødt bilder ser ikke jeg:). Hvilket nytt objektiv har du kjøpt?

Trackbacks

 1. Et lite fremmed menneske… | Karin Pedersen
 2. Babyfotografering | Tre skritt på egne bein

Lik gjerne ♥