fotograf Karin Pedersen,Sarpsborg,Østfold,oslo
Nyfødt 17 dager / God helg!

Nyfødt 17 dager / God helg!

Da har jeg fått fullført etterbehandlingen av nyfødtfotograferingen av den lille jenta fra fredrikstad. Hun var veldig våken helt i starten av fotograferingen, men sovnet ordentlig godt etterpå, så det ble mange fine bilder i forskjellige settinger. Det så utrolig moro å jobbe med nyfødtfotografering, alle babyer er forskjellige, noe som gjør hver enkelt photoshoot så unik.

Nå er det endelig helg igjen. Deilig med et lite pusterom fra hverdagen.
I morgen er jeg i gang på ny med babyfotografering. Gleder meg til å få prøvd ut det nye objektivet mitt (sigma 24-70 f/2.8) og noen nye effekter i studio.
Om noen har noen gode tips på god workflow(arbeidsflyt) i photoshop/lightroom tar jeg gledelig i mot!!

Ønsker dere en fin helg!
– ♥ Karin

Babyfotograf,karin,pedersen,karinfoto,bøtte,

Babyfotograf,karin,pedersen,karinfoto,

 Herlig liten jente i drømmeland!

thumbs_2012_nov

Comments:

 • Herlighet, så herlige bilder!!

  2. november 2012
  • Bruker du forresten lyssetting nå, eller kan du bruke naturlig lys i studioet ditt? Hva har du isåfall av blitzer, om du bruker det?

   2. november 2012
 • Takk for svar! Jeg tar jo litt oppdrag nå, og bruker bare naturlig lys i stua mi. Men ser at det er en real utfordring nå som sola står så lavt på himmelen, for hvis det er sol, så skinner den inn i HELE stua.. Har begynt å tenke tanken at jeg kunne rigget meg til i kjelleren, men da måtte jeg isåfall kjøpt inn noen studiolamper. Har du noen du kan anbefale kanskje?

  3. november 2012
 • Ja, merker at det er en utfordring nå som vinteren nærmer seg altså. Enten er det for dårlig lys, eller så er det alt for mye lys. Er nesten bare flaks om det er passelig med lys, så spørs om jeg ikke må flytte i kjelleren og investere i noe utstyr. Skulle få arve en ekstern blits av svigerinnen, så den har jeg snart ihvertfall. Skal sjekke ut softboxer, takk for tips :)

  4. november 2012
 • Mamman til Ella

  Åhhhh !!!
  Elsker det øverste bildet !!
  Herlighet !
  Sååå nydelig !
  Man får lyst til å lage flere barn – når man ser på det !!

  5. november 2012

Sorry, the comment form is closed at this time.