fotograf Karin Pedersen,Sarpsborg,Østfold,oslo
Min første gravidfotografering

Min første gravidfotografering

Min aller første gravidfotografering. De kommende foreldre er min søster og hennes samboer og inne i den magen bor mitt fantastiske og nydelige tantebarn. Jeg er så heldig at jeg skal få lov til å få være med under fødselen og møte han når han kommer til verden. Kan tro jeg er superspent, og ventetiden (i skrivende stund) føles som å gå i sirup. Jeg gleder meg sånn!!


Denne fotograferingen fins i to deler. Jeg har også fotografert bare henne alene, men det kommer i et eget innlegg senere. Jeg syns det var fint å samle sort/hvitt for seg selv. Jeg er superfornøyd med testfotograferingen og gleder meg over at de var så sporty å stille opp. Som nevnt tidligere fins det ikke noe ordentlig studio her, bare en mørk rullegardin (som min kjære er så flink å holde opp i bakgrunn).  Veldig utfordrende og morsom opplevelse.

Ønsker dere alle en fin helg!

 

Comments:

 • Du har bare et så godt øye for foto! Flotte bilder av det nye tantebarnet ditt:)) Jeg får ikke opp når du kommer med nye innlegg lenger. Mulig fordi du er konventert til «dot.com» og ikke har en typisk blogg lenger….skal prøve å oppdatere linken å se om det blir forskjell da:)

  Ha en herlig helg!

  27. april 2012
 • Var vist bare å oppgradere til den nye linken på siden din:))

  27. april 2012
 • Kjempefine bilder!! Gleder meg til å se de andre bildene også :)
  Hihi, heldig du som har assistent til å holde rullegardinen. Har tenkt på å skaffe meg en rullegardin, men så har jeg liksom ikke noe sted å henge den. Men skjønner jo nå at jeg kanskje ikke trenger det ;)

  Takk for fine innspill på innlegget mitt i går forresten!

  27. april 2012
 • tante Marina

  Du er kjempeflink!!!! :) Vi er veldig fornøyd med bildene, syntes forresten du skulle hatt med John på ett par av bildene og. Haha.. urkomisk :)

  27. april 2012
 • Så herlige bilder….du er rå flink til å ta bilder Karin….

  Ha en fin helg…

  Klem fra Britt.

  27. april 2012
 • Nydelige bilder, skulle ikke tro dette var første gravidfotograferingen!!

  3. mai 2012
 • Siri hjelm

  Utrolig fine bilder, du er så flink !

  26. juni 2012
 • 18. august 2012

Sorry, the comment form is closed at this time.