Min første gravidfotografering

27 april 2012  |  FOTO KATEGORIER, Gravid / Maternity

Min aller første gravidfotografering. De kommende foreldre er min søster og hennes samboer og inne i den magen bor mitt fantastiske og nydelige tantebarn. Jeg er så heldig at jeg skal få lov til å få være med under fødselen og møte han når han kommer til verden. Kan tro jeg er superspent, og ventetiden (i skrivende stund) føles som å gå i sirup. Jeg gleder meg sånn!!


Denne fotograferingen fins i to deler. Jeg har også fotografert bare henne alene, men det kommer i et eget innlegg senere. Jeg syns det var fint å samle sort/hvitt for seg selv. Jeg er superfornøyd med testfotograferingen og gleder meg over at de var så sporty å stille opp. Som nevnt tidligere fins det ikke noe ordentlig studio her, bare en mørk rullegardin (som min kjære er så flink å holde opp i bakgrunn).  Veldig utfordrende og morsom opplevelse.

Ønsker dere alle en fin helg!

 

 

12 Comments


 1. Du har bare et så godt øye for foto! Flotte bilder av det nye tantebarnet ditt:)) Jeg får ikke opp når du kommer med nye innlegg lenger. Mulig fordi du er konventert til «dot.com» og ikke har en typisk blogg lenger….skal prøve å oppdatere linken å se om det blir forskjell da:)

  Ha en herlig helg!

 2. Var vist bare å oppgradere til den nye linken på siden din:))

  • Flott at du fikk det til :) Dessverre må alle oppdatere linken til den nye siden min for å få med seg siste nytt. Ikke alt har vært knirkefritt i flyttingen, men det kommer seg :)

 3. Kjempefine bilder!! Gleder meg til å se de andre bildene også :)
  Hihi, heldig du som har assistent til å holde rullegardinen. Har tenkt på å skaffe meg en rullegardin, men så har jeg liksom ikke noe sted å henge den. Men skjønner jo nå at jeg kanskje ikke trenger det ;)

  Takk for fine innspill på innlegget mitt i går forresten!

  • Takk :D Jeg gleder meg til å vise dem fram, det er helt annen stil enn disse, så det blir spennende :)
   Bare hyggelig med innspill, jeg har ikke gjort mange oppdrag, men gjort noen erfaringer de få jeg har gjort. Rullegardinene mine henger jeg ikke opp heller, så det er bare å være kreativ. Jeg har brukt å legge den over sofaryggen, hengt endene fast i spisestuestolene (i hårstrikker). Her er det meste hjemmesnekret hihi.

 4. Du er kjempeflink!!!! :) Vi er veldig fornøyd med bildene, syntes forresten du skulle hatt med John på ett par av bildene og. Haha.. urkomisk :)

  • Haha, jeg tenkte tanken, men vurderer «behind the scene» innlegg en gang i framtiden, for å vise det berømte studioet mitt hehe.

 5. Så herlige bilder….du er rå flink til å ta bilder Karin….

  Ha en fin helg…

  Klem fra Britt.

 6. Nydelige bilder, skulle ikke tro dette var første gravidfotograferingen!!

 7. Utrolig fine bilder, du er så flink !

Trackbacks

 1. En stjerne er født… | Karin Pedersen
 2. Gravidfotografering | 35 uker | KarinFoto

Lik gjerne ♥