fotograf Karin Pedersen,Sarpsborg,Østfold,oslo
Mer props til nyfødtfotografering

Mer props til nyfødtfotografering

Hva syns dere, passer denne lua både gutt og jente? Jeg er så heldig å ha en snill venninne som er superflink til å strikke og hekle, jeg har allerede flere nydelige nyfødtluer hun har laget for meg ♥

Bleietrusen er det nyeste strikkeprosjektet mitt *superstolt*. Håper bare den passer en nyfødt nå da. Det går mange timer til både testfotograferinger og tilredning i studiorommet. Jeg prøver å lande med noen faste ideer på settinger, men er fortsatt litt «all over the place» med ideer.

Enda en testmodell, en langt mer viltrere enn modellen øverst. Først når han var plassert (og fanget) i en bøtte med kjærlighet på pinne i hånden var det mulig å få fine bilder av en fornøyd gutt. Han er forøvrig blitt 15 måneder, kan dere tro det? Utrolig og godt på samme tid, er jo fint at han vokser, men litt trist at det nærmer seg helt slutten på babytiden ♥

Comments:

 • Så heldig du er som har ei venninne som strikka props til deg! :) Eg måtte lære meg å strikke ens ærend for å få klare noken nye luer fortare enn etsy og ebay kunne skaffe dei til meg ;)

  Herlig bilde nederst, smart å «fange» han i bøtta :) Det hadde eg og måtte gjort med min 1,5 åring for å få han til å sitte i ro.

  27. september 2012
 • Internett siden din blir bedre og bedre. Hvilke fotobaser bruker du for å vise bilder på nett? Når jeg klikker på foto av barn kommer det opp hele siden med bilder, likte det utrolig godt:) Kan godt sende på epost om du vil jill@moments.no

  Ser han lille sjarmøren din (får lyst å spise han opp:)) skjønning:)

  27. september 2012
 • Selvfølgelig passer lua både til gutter og jenter, den har jo nesten «alle» farger i seg, jo :) Kan jo forsterke med noen rosa eller blå detaljer ellers i bildet, vet du :) Likte godt bleietrusa di også,- håper den passer til en nyfødt!
  Skjønn den modellen din nederst her, da… Ikke alltid enkelt å få småfolk til å sitte stille,nei :) -Vi måtte ty til såpebobler for å fange oppmerksomheten på den siste fotoshoot,- nå gleder jeg meg til å begynne på redigeringen..
  (-og ja jeg bor i Østfold, ja -nærmere bestemt i Rakkestad. -mange fine fotosteder her i Østfold, ikke sant? )

  29. september 2012

Sorry, the comment form is closed at this time.