Location-jakt til babyfotografering

5 september 2012  |  Baby

Location for babyfotografering

Høstens farger er i full oppblomstring og de nydelige jordfargene gløder i solnedgangen. I innlegget Babyfotografering | En liten pjokk! visste jeg fram 1-årsfotograferingen av den fine sønnen min. Utefotografering ga enorm mersmak, så nå sluker jeg alle muligheter til utefotograferinger.

Denne uken blir det ny photoshoot, en babyfotografering (4 mnd). Gleder meg maks. Har hatt en utrolig morsom kveld i går med trasking opp og ned stier og grusveier etter solstråler og gyldne farger. Dette er et av de stedene jeg forelsket meg i. Kan tro folk må ha undret der jeg og min søster har gått med kameraveske og kiste mellom oss. Vi fant flere spennende steder så det blir nok en variert fotografering. Følg med her eller på KarinFoto på FB, så får du med deg sluttresultatet.

Ønsker dere en flott høstdag ★♥

 

No Comments


Trackbacks

  1. Babyfotografering: På land og strand :) | KarinFoto | Fotograf i Sarpsborg

Lik gjerne ♥