Lille prikkedyret mitt!

25 januar 2012  |  Canon 5D mkII, Chihuahua, FOTO KATEGORIER

Er hun ikke vakker? Hun hadde ikke noe i mot å prøve ut det «nye» studio jeg mekket til på spisestuebordet i dag. Når interessen dabber av, er det utrolig hvor raskt den dukker opp igjen med en liten bit servelat :) Dagens vakre modell er min 7 år gamle, Bianca. Hun er så skjønn med fregnene i ansiktet ♥ 
Jeg øver fortsatt på manuelle innstillinger og den eksterne blitsen. Så mye jeg ikke skjønner helt av enda, men det gir rom for enda mer læring, så lista er klar over ting jeg må lese mer om. Fram med google ;)
Da var enda en dag over, og en ny står snart for tur!
 

5 Comments


  1. Herlighet for noen bra hundebilder du tar!!! Skulle gjerne sett bilder du skulle tatt av Nansen inne. Det har du så innmari dreisen på.Bianca er en vakker vakker frøkens om virkelig kan å posere:)))Herlige bilder! Ha en fin kveld:)

  2. Utrolig fine :D Søte Bianca ^^ Har begynt å leke med tanken på en ekstern blitz jeg og i det siste :P Men vet liksom ikke om jeg klarer å operere den uansett, liksom :D Haha!

  3. Awwwe, den var utrolikg skjønn c: <3

  4. Jooooo hører du jeg roper at må være den søteste lille bissevovven jeg noen gang har sett, hælle dussan hjerte mitt smelter… Kjekt også å ha noen å øve med i ditt nye studio :-))) tøft!!

  5. Fiiineste prikkedyr-mamman'n!!<3Tror jeg må prøve å lage en liten prikkedyr-kopi altså! ;)

Lik gjerne ♥