KENNEL CHI-CAGO


Chi-Cago er navnet på mitt Chihuahua oppdrett. Jeg registrerte navnet i 2006 og fikk også det første kullet det året. Det skulle ta noen år før jeg ble oppdretter av rasen, jeg fikk min første Chihuahua i 2002. Siden da ble jeg virkelig bitt av Chihuahua basillen og valgte to år senere å kjøpe verdens herligste langhåret Chihuahua jente (bildet over). Ettersom årene gikk ble det stadig nye tilskudd, og den totale flokken skulle vokse betraktelig etter oppdrettet var i gang.

I årskifte 2010/2011 tok dessverre lidenskapen en dramatisk vending, da ett av barna våre utviklet allergi mot hund.  Oppdrettet ble lagt på is og flokken vår ble oppløst og plassert i nye flotte hjem.

Underveis i Chihuahualidenskapen har jeg fått oppleve masse, fått mange bekjentskaper og mange flotte venner. Et stort prosjekt jeg har drevet er oppretting og administrering av Norges første Chihuahua forum Chihuahua-Prat/ChihuahuaPrat (2005-2007) og Chihuahua-Prat /ChihuahuaPrat Informasjonportal (2005-2009). Det var en spennende og utfordrende oppgave som dessverre ble for tidskrevende kombinert med familie og oppdrett lidenskapen.

Mektig stolt av Chi-Cago oppdrettet. Jeg og min kjære har oppdrettet kull fra A til M og tre chihuahua fra tre forskjellige kull har oppnådd sin Norsk Championtittel i 2009, 2010 og 2011.  Nuch Chi-Cago’s B Manyara Safari (B-kullet), Nuch Chi-Cago’s D Tomorrow Never Dies (D kullet) og Nuch Chi-Cago’s Fay (F-kullet). I 2012 ble Nuch Chi-Cago’s D Tomorrow Never Dies også DANSK champion, deretter SVENSK champion som ga han Internasjonal Champion tittelen!!! I tillegg har vi hatt  mange flotte Chi-Cago avkom som har konkurrert i ringen med fantastiske resultater.  Noen har også har deltatt på lydighet og trent agility med fine tilbakemeldinger. Toppen av lykke var nyheten om at Chi-Cago’s E Thalia i 2012 ble godkjent som TERAPIHUND hos NODAT!!

Selv om vi ikke er aktive innen utstilling og avl lenger, eller rasen forøvrig, holder vi oss fortsatt oppdatert med våre valpekjøpere gjennom vår facebookside CHI-CAGO’S CHIHUAHUA på facebook. Nettsiden vår Chi-Cago.no er nå dessverre nedlagt.

 ♥ T U S E N  T A K K  ♥  til alle dere flotte menneskene som har gitt hjertebarna mine et godt hjem!