Hundefoto | Shih Tzuen Moses

16 juni 2012  |  Hunder / Dogs


Hafjell 2004 |  Nikon D70 + AF Nikkor 70-300mm. Moses speidet nysgjerrig utover terrenget etter sauer som tuslet av og til forbi. Det var et perfekt sted og timing for hundefoto. Jeg kom over noen bilder i denne serien i utskrift da jeg ryddet på plass siste rest i kjelleren, så det ble til at jeg blåste støv av den gamle eksterne harddisken etter de digitale filene. Åhh så fantastisk det er med digitale bilder godt bevart 

Jeg skal innrømme at jeg savner objektivet litt når jeg ser disse bildene. Et teleobjektiv kommer godt med når man skal fotografere på avstand. Husker jeg var uendelig glad i det objektivet. Jeg fikk noen fine bilder av hundene (som den gangen bare var to) og jentungen som jeg har veldig gode minner om i dag.

Vakre Moses var min søsters hund. Han gikk dessverre bort for straks 1 år siden. Han hadde da vært syk av alderdom over lengre tid. Jeg ser han for meg som den fineste hundeengelen som svever rundt i eviggrønne enger. Frisk og glad  ♥ 

Ha en fin lørdag alle sammen
-Karin 

 

4 Comments


 1. Huff…snufs..:(
  Rart hvor lenge siden og kort siden det virker som på en og samme tid. Savner den vakreste lille rakkeren, håper han har det bedre der han er nå. Fint skrevet og et nydelig bilde av han :)

  • Ja enig, det er skjedd så store ting siden han gikk bort, samtidig så virker det så kort tid siden han tuslet rundt. Han har det bra der han er nå, det er jeg overbevisst om ♥♥

 2. Så bra du fikk foreviget han, så du kan ta vare på minnene!
  Rett og slett vakre bilder!

  Jeg er veldig glad i mitt telezoom objektiv.

  Fineste søndagskvelden til deg, vakre.
  Her skal vi bare slappe av og kose oss.

  Smil og fine tanker!
  klem

  • Tusen takk for hyggelig kommentar ♥ Ja, glad vi har bildene av han ♥
   Håper det blir et telezoom på meg igjen en gang.

Lik gjerne ♥