fotograf Karin Pedersen,Sarpsborg,Østfold,oslo
Hjemmelaget og trolsk

Hjemmelaget og trolsk


Jeg elsker naturstil i bilder, gamle slitte gulv, gamle vegger og antikviteter, saueskinn og ull ♥ Det er noe jeg har lengtet etter i «studioet» mitt også. Etter uttallige ideer og tanker kom denne «propsen» til nytt liv i kjelleren vår. Min kjære er utrolig kreativ når han begynner å svinge seg rundt med verktøyet sitt  ♥ Foreløpig står den til tørk, men med tid og stunder kan jeg kanskje ha en vakker liten trollbaby i den? ♥

Her har jeg hatt nok en nyfødtfotografering  ♥  Åh så heldig jeg er!! Det er så moro å få prøvd meg litt som nyfødtfotograf ♥  ♥ Det kommer bilder så snart jeg har fått klargjort dem.  Jeg har også flere flotte bilder å vise fra Nyfødtfotografering | Ei prinsesse shooten. Det ble så mange nydelige bilder!!

Min kjære har denne uken blitt operert for brokk (som han trolig pådro seg i alt rydde, pakke og reorganisere prosjektet vår tidligere i år). Heldigivis har operasjon og ettertiden gått veldig fint og han er ved godt mot *Gladsmilefjes* Nå gjenstår det bare å få utredet hofteproblemene så er han forhåpentligvis «back in shape» igjen *kryssefingrenesmilefjes* Utrolig og fantastisk har han klart å gå ned ca 10 kg i forkant av operasjonen *stoltsmilefjes*

Ha en fin ukestart alle sammen

Comments:

 • tante Marina

  For en perfekt props!! tenk på hvor mange nydelige bilder av vakre småtroll som kan ligge i den *babysmilefjes*
  Gleder meg til å se den, du er så flink! :)

  1. juli 2012
 • Jeanette

  Så fin!!! :)
  Utrolig mye fint man kan lage hvis man bare prøver!
  Fortsatt god bedring til gubben, godt å høre at det etter forholdene går bra! :)

  1. juli 2012
 • Så utrolig herlig!! Gleder meg til å se bilder av søte små i den :) Kjempekult å lage noe sånn helt selv :)

  1. juli 2012
 • fantastisk kul!!! En sånn ønsker jeg meg også!

  2. juli 2012
 • Gleder meg til å se babybildene du skal ta:) Utrolig flott liten seng:))

  8. juli 2012

Sorry, the comment form is closed at this time.