fotograf Karin Pedersen,Sarpsborg,Østfold,oslo
Gravidfotografering | 35 uker

Gravidfotografering | 35 uker

Gravidfotografering, gravidfoto, gravid

Hvor fantastisk er det ikke at man kan fange øyeblikket av et vakkert underverk både på utsiden og innsiden av magen? Jeg har forelsket meg i disse bildene, kanskje mest fordi det er mitt vakre fantastiske tantebarn, men det er noe spesielt med gravide mager og det mystiske og hemmelighetsfulle lille mennesket som skjuler seg der inne.
Bildene er tatt i forbindelse med «Min første gravidfotografering» som jeg delte med dere en stund tilbake. Min flotte søster og svoger som stilte opp som modeller. Flotte prinsen kan dere se under Prins 6 dager og 9 dager i nyfødtgalleriet (nederst på siden).

Comments:

  • Flotte og delikate bilder – veldig lenge siden jeg har vært på besøk på bloggen din så har kikket litt :) Veeldig mange flotte bilder siden sist. Du er så dyktig med lys og farger :) Nyfødt fotograferingene er nydelige :) Ha en fin ettermiddag!

    19. august 2012

Sorry, the comment form is closed at this time.