fotograf Karin Pedersen,Sarpsborg,Østfold,oslo
Feiring ♥

Feiring ♥

I dag er det to uker siden jeg var med på fødselen til mitt vakre tantebarn, tenk at det har gått to uker alt!! Jeg fikk lov som jeg har nevnt så mange ganger lov til å fotografere under og etter fødsel, og dette bildet representerer feiring for meg. Feiring av starten på et liv, starten på min rolle som tante og ikke minst en feiring av de nybakte foreldrene som den dagen ble mamma og pappa for første gang!  Det er mitt bidrag i konkurransen «Feiring» hos øyeblikk jentene. 

Comments:

  • Så heldig du er som har fått vere med på tantebarnet ditt sin fødsel! :) Eg håpa eg får mulighet til det ein gang. Nydelig bilde! :)

    20. mai 2012
  • Så heldig du var som fikk være med på fødselen – vil tro det var en spesiell opplevelse:) Og ikke minst et kjempefint bidrag til konkurransen:)

    20. mai 2012
  • 24. mai 2012

Sorry, the comment form is closed at this time.