Feiring ♥

20 mai 2012  |  Konkurranser, Nyfødt / Newborn

I dag er det to uker siden jeg var med på fødselen til mitt vakre tantebarn, tenk at det har gått to uker alt!! Jeg fikk lov som jeg har nevnt så mange ganger lov til å fotografere under og etter fødsel, og dette bildet representerer feiring for meg. Feiring av starten på et liv, starten på min rolle som tante og ikke minst en feiring av de nybakte foreldrene som den dagen ble mamma og pappa for første gang!  Det er mitt bidrag i konkurransen «Feiring» hos øyeblikk jentene. 

 

4 Comments


  1. Så heldig du er som har fått vere med på tantebarnet ditt sin fødsel! :) Eg håpa eg får mulighet til det ein gang. Nydelig bilde! :)

    • Tusen takk! Ja, det var en helt spesiell følelse å få være med på en fødsel. Håper du også får oppleve det en dag.

  2. Så heldig du var som fikk være med på fødselen – vil tro det var en spesiell opplevelse:) Og ikke minst et kjempefint bidrag til konkurransen:)

Trackbacks

  1. Opp på egne bein! | Karin Pedersen

Lik gjerne ♥