Et lite stripete dyr…

15 september 2011  |  FOTO KATEGORIER

Katter er så nydelige dyr. Jeg passet en kattemamma og kattungene hennes i 5 ukers tid for noen år tilbake. Da var kamera mitt (NikonD80) ganske nytt for meg. Jeg var helt i ekstase husker jeg… Jeg syntes det var som natt og dag å gå fra D70 til D80. Bildene var generelt mye mer fargerike, skarpere og… ja det var en annen verden. Lurer på hvordan framtiden blir med Canon…

Sukk, blir man ikke helt myk innvendig når man ser så nydelig lite katteansikt? Jeg blir helt rørt nesten. Så liten og vakker, så uskyldig. ♥

God natt alle sammen!
 

6 Comments


  1. Fin liten katt. Ja det blir spennende med nytt kamera.

  2. Nommen så skjønn :)Nydelige bilder du tar!Tusen takk for fine ord inne hos meg.En riktig god helg til deg!

  3. Nydelig! – og pelsen kommer så fint fram med tegninger og detaljer.

  4. Nydelikt første bilde du har tatt..Klem fra Britt.

  5. Tusen takk for kommentarer ♥

  6. Åh, nydeligeee! Sku sååå ønske jeg hadde en pus, men så mye jobbing og reising det blir hadde det nok ikke blitt så bra for en pus :/

Lik gjerne ♥