Et fremmed lite menneske…

Hva drømmer du om lille venn, hvem er du og hva skal du bli? Det er underlig å se et lite fremmed menneske som man er en del av, men som man ikke kjenner så godt, for det er en helt ny person i verden. For hver dag blir man mer kjent og for hver dag lærer man noe nytt om det herlige lille menneske, og noe om seg selv. Nydelig små øyne som møtes og smil som blir besvart for første gang, det er magisk og vakkert ♥ Å lære et nytt menneske å kjenne, bli glad i og få dele livet med, er magisk ♥  Bildene er fra 9 dagers fotograferingen av tantebarnet mitt.

1 års fotograferingen av Simen gikk veldig fint i går. Det var utrolig gøy og Simen var kjempeflink. Han var akkurat slik en ett-åring skal være, full av egenvilje og nysgjerrighet. Gleder meg til å dukke ned i bildemassen som ble av fotoshooten.

Ønsker dere alle en fin ukeslutt!
-Karin 

 

7 Comments


 1. Kjempeflotte bilder. Det er en tid siden jeg fotograferte nyfødte nå, og jeg kjenner det klør i fingrene når jeg ser bildene dine :)

 2. Nydelige bilder! Ja, er det ikke herlig å bli kjent med de nye små menneskene :)

 3. Nydelige bilder!

  Zopp Design har et stort sommerblogglotteri gående.

  Mange spennende premier og masse artig innhold.

  Ta turen innom oss!

 4. Hei

  Nydelige bilder med fantastisk herlig tekst til! Må leses en gang til:)

  Ønsker deg ei god ny uke
  Klem Tonje

 5. Hei søteste,
  Disse bildene og ordene rørte ved meg! Du er knallflink!

  Fin tirsdag til deg! Jeg svever i en lykkesky i dag, for i dag fikk jeg vite at den jobben jeg har hatt lyst på åh så lenge er min! JUHU! Kan ikke røpe hva det er ennå, men det er definitivt i min gate! YEAY!

  Takk for fin kommentar inne hos meg, setter så pris på at du tar deg tid til det!

  Klem & smil

 6. Tusen takk! Det er så koselig med så fine kommentarer ♥♥

Lik gjerne ♥