Endelig romjul!

28 desember 2011  |  Canon 5D mkII, FOTO KATEGORIER

Jeg og min vakre familie har overlevd julen og har hatt en fortryllende julaften, 1 og 2 juledag. Barna fikk mange flotte gaver som falt veldig i smak. I år har vi lagt veldig vekt på å forklare, at en ønskeliste ikke er en handleliste og at ikke alle store (les kostbare) ønsker kunne oppfylles denne gangen. Det virker som det fikk dem til å fokusere mer på det som ble oppfylt enn det de ikke fikk – noe jeg er utrolig fornøyd med. 
Det blir spennende å begynne på ett nytt år, jeg har veldig god tro på 2012. Tallet 12 har alltid virket litt spesiell da min kjære og jeg har bursdag den 12 i hver vår måned og det er 12 år som skiller oss i alder :) I januar har vi vært sammen i 11 år eller var det kanskje 12 tro? hihi

Så kanskje 2012 har noe ekstra å by på?
Ha en fin romjul alle sammen!
 

7 Comments


  1. Et flott julekortbilde av en fin ungeflokk :) – enig i at noen ganger er det viktigere med fokus på hva vi får/har enn hva vi ikke får.. -høres ut som dere virkelig har klart og formidle det til de håpefulle :) Kos dere videre i romjula alle sammen ;)

  2. For en koslig blogg du har. Mye fine fine bilder. Kjekt å stikke innom. :) Klem

  3. Legger meg til som følger jeg. ;)

  4. Tusen takk Marlene! Jeg har gjort det samme hos deg, flott blogg du har :)

  5. Så flotte barn! Supersøte er de:-)Ønsker deg en forsatt God Jul og snart Godt Nytt År!

  6. så utrolig lik jentene er:)) herlig bilde!! :)

Lik gjerne ♥