fotograf Karin Pedersen,Sarpsborg,Østfold,oslo
En vakker sjarmør

En vakker sjarmør

Her er jeg virkelig aktiv i studio med testfotograferinger. Jeg har flyttet «studioet» fra en liten flekk i stua til et 21 kvm stort rom i kjelleren. Den fine mannen min har pusset det opp og gjort det om til et koselig hjemmestudio Deilig å ha plass både i bredde, lengde og høyde. Det gir rom for langt mer kreative løsninger og utfoldelse.

Det virker som PC’n min er dypt uvenn med meg for tiden, den mistrives med RAW og Tiff filene, noe som gir meg maks frustrasjon under bildebehandling. Jeg føler jeg venter mesteparten av tiden ved pcn, noe som er bortimot det verste jeg vet når jeg har en del bilder som skal ferdigstilles. Får håpe drømmen om iMac går i oppfyllelse om ikke så altfor lang tid. Etter et lite «lynkurs» i ettermiddag tror jeg at jeg har bestemt meg for hvilke spesifikasjoner jeg vil ha 

Da skal jeg krype opp i sofaen med hekletøyet og bare nyte fredagskvelden. Deilig med helg!!
Fortell meg gjerne hva du syns om bildet! God helg!
-Karin

 

Comments:

 • Så heldig du er som har fått laga til eit lite heimestudio :) Det er drømmen min å ha eit rom til det når vi flytta fra studentleiligheta vi bur i no. Håpa du og pcen snart blir venna igjen, eller eventuelt at det plutselig dukka opp ein iMac :))

  21. september 2012
 • Nydelig bilde!! Så utrolig heldig du er som har fått eget studio hjemme. Det må være utrolig gøy!! Kjedelig med pc som ikke samarbeider da. En iMac hadde nok gjort susen, ja ;)

  21. september 2012
 • Ja Karin, du har absolutt et yrke innen barne fotografering:) og ha eget studio i kjelleren er jo en drøm. Heldig:) Jeg har også mitt kontor i kjelleren og har ofte lyst å bruke det til andre ting. Men jobbe må man:))

  Fin lørdagskveld:)

  22. september 2012
 • Vakkert og sart barnebilde :) Liker så godt fargetonen i bildene dine :) Bare si fra om du har noen planer om workshop i photoshop og studiofotografering, så er jeg klar, jeg ;) Har skjønt det slik at vi ikke bor så ille langt fra hverandre…
  Du er utrolig heldig som har hjemmestudio, det er et pes å flytte rundt på utstyret bestandig… *sukk*

  23. september 2012

Sorry, the comment form is closed at this time.