En vakker sjarmør

21 september 2012  |  Baby

Her er jeg virkelig aktiv i studio med testfotograferinger. Jeg har flyttet «studioet» fra en liten flekk i stua til et 21 kvm stort rom i kjelleren. Den fine mannen min har pusset det opp og gjort det om til et koselig hjemmestudio Deilig å ha plass både i bredde, lengde og høyde. Det gir rom for langt mer kreative løsninger og utfoldelse.

Det virker som PC’n min er dypt uvenn med meg for tiden, den mistrives med RAW og Tiff filene, noe som gir meg maks frustrasjon under bildebehandling. Jeg føler jeg venter mesteparten av tiden ved pcn, noe som er bortimot det verste jeg vet når jeg har en del bilder som skal ferdigstilles. Får håpe drømmen om iMac går i oppfyllelse om ikke så altfor lang tid. Etter et lite «lynkurs» i ettermiddag tror jeg at jeg har bestemt meg for hvilke spesifikasjoner jeg vil ha 

Da skal jeg krype opp i sofaen med hekletøyet og bare nyte fredagskvelden. Deilig med helg!!
Fortell meg gjerne hva du syns om bildet! God helg!
-Karin

 

 

7 Comments


 1. Så heldig du er som har fått laga til eit lite heimestudio :) Det er drømmen min å ha eit rom til det når vi flytta fra studentleiligheta vi bur i no. Håpa du og pcen snart blir venna igjen, eller eventuelt at det plutselig dukka opp ein iMac :))

 2. Nydelig bilde!! Så utrolig heldig du er som har fått eget studio hjemme. Det må være utrolig gøy!! Kjedelig med pc som ikke samarbeider da. En iMac hadde nok gjort susen, ja ;)

 3. Tusen takk for hyggelige kommentarer :D Eget fotostudio har vært en drøm i mange år, men først nå har den vært mulig å realisere.

 4. Ja Karin, du har absolutt et yrke innen barne fotografering:) og ha eget studio i kjelleren er jo en drøm. Heldig:) Jeg har også mitt kontor i kjelleren og har ofte lyst å bruke det til andre ting. Men jobbe må man:))

  Fin lørdagskveld:)

  • Tusen takk Jill! Jeg vil nok kanskje ut av kjelleren og inn i et proffesjonelt studio en gang, men enn så lenge duger dette i massevis. Babyer og nyfødte tar ikke store plassen :) Du har verdens flotteste studio der du sitter på en fjelltopp og drar den vakreste natur inn i folks hjem med dine nydelige bilder ★

 5. Vakkert og sart barnebilde :) Liker så godt fargetonen i bildene dine :) Bare si fra om du har noen planer om workshop i photoshop og studiofotografering, så er jeg klar, jeg ;) Har skjønt det slik at vi ikke bor så ille langt fra hverandre…
  Du er utrolig heldig som har hjemmestudio, det er et pes å flytte rundt på utstyret bestandig… *sukk*

  • Tusen takk Liv Johanne! Jeg føler meg beæret, føler ikke selv at jeg er supergod verken med lightroom eller photoshop, men får brukt det slik jeg vil. Den dagen jeg er «god nok» til å ha workshop, skal du være den første som får høre det :D
   Sett du tidligere har hatt fotograferinger på Fredriksten festning, så da hører du kanskje til i østfold? jeg holder til i Sarpsborg :D

Lik gjerne ♥