En stjerne er født…

7 mai 2012  |  Nyfødt / Newborn

I min første gravidfotografering fortalte jeg at jeg skulle være med på fødselen til søsteren min og få se mitt herlige tantebarn komme til verden. Under en superstor fullmåne meldte han sin ankomst og først i går formiddag så han dagens lys

Han er utrolig nydelig, veide over 4 kg og var 51 cm lang. Jeg fikk tatt noen helt ferske bilder av både han og ventetiden på sykehuset før han kom. En fin samling minner til de stolte foreldrene.  Jeg har fått lov å dele noen bilder, og det gjør jeg med stor stolthelt, jeg er bare så kry over det flotte herlige tantebarnet mitt.Dere kommer til å få se mer av den vakre stjernegutten framover, vi har planlagt nyfødtfotografering i massevis, så det er bare å glede seg!!
Kommenter gjerne om du syns bildene er fine :)

Ha en fin ukestart alle sammen
-Karin  

 

7 Comments


 1. Ah, så fantastisk!!! Heldige du som fikk være med på fødsel :) Nydelige bilder av en herlig prins. Gleder meg masse til å se bilder fra nyfødsfotograferingen!

  • Ja, jeg er så glad for at jeg fikk være med. Ganske annerledes å være tilskuer enn å føde selv merker jeg. Nervepirrende å stå på sidelinjen ;)

 2. så fine bilder!! må vere morro for søstra di å ha sånne bilder!

  ha ein fin dag!

 3. Fantastiske bilder Karin:) Jeg ble helt grepet av stunden. Heldige som har en tante som kan fange alle det gode øyeblikkene hun har mulighet til på film:) Gull verdt:))

  :))

 4. Dette var veldig fine bilder :D Moro å ha slike bilder da, mer moro med proffe bilder synes nå jeg :)

Trackbacks

 1. Fra fødsel til dekkskifte… | Karin Pedersen
 2. Feiring ♥ | Karin Pedersen

Lik gjerne ♥