fotograf Karin Pedersen,Sarpsborg,Østfold,oslo
En stjerne er født…

En stjerne er født…

I min første gravidfotografering fortalte jeg at jeg skulle være med på fødselen til søsteren min og få se mitt herlige tantebarn komme til verden. Under en superstor fullmåne meldte han sin ankomst og først i går formiddag så han dagens lys

Han er utrolig nydelig, veide over 4 kg og var 51 cm lang. Jeg fikk tatt noen helt ferske bilder av både han og ventetiden på sykehuset før han kom. En fin samling minner til de stolte foreldrene.  Jeg har fått lov å dele noen bilder, og det gjør jeg med stor stolthelt, jeg er bare så kry over det flotte herlige tantebarnet mitt.Dere kommer til å få se mer av den vakre stjernegutten framover, vi har planlagt nyfødtfotografering i massevis, så det er bare å glede seg!!
Kommenter gjerne om du syns bildene er fine :)

Ha en fin ukestart alle sammen
-Karin  

Comments:

 • Ah, så fantastisk!!! Heldige du som fikk være med på fødsel :) Nydelige bilder av en herlig prins. Gleder meg masse til å se bilder fra nyfødsfotograferingen!

  7. mai 2012
 • så fine bilder!! må vere morro for søstra di å ha sånne bilder!

  ha ein fin dag!

  9. mai 2012
 • Fantastiske bilder Karin:) Jeg ble helt grepet av stunden. Heldige som har en tante som kan fange alle det gode øyeblikkene hun har mulighet til på film:) Gull verdt:))

  :))

  10. mai 2012
 • Dette var veldig fine bilder :D Moro å ha slike bilder da, mer moro med proffe bilder synes nå jeg :)

  13. mai 2012
 • Fantastisk!

  15. mai 2012
 • 20. mai 2012

Sorry, the comment form is closed at this time.