Den gang da og NÅ…

6 mars 2012  |  Baby, Nyfødt / Newborn
 
Har hatt det litt morsomt med å ta bilder av Spurven i samme balje som jeg brukte til 1 mnd fotograferingen hans. Ganske stor forandring vil jeg si, nå er han 8 måneder gammel. Dessverre ble ikke bildene av han med «hatten» så skarpe som jeg skulle ønske, fordi jeg lo meg skakk ihjel av uttrykket hans med den på seg nå.

Mitt herlige lille sjarmtroll!!♥♥

På lørdag var jeg, min kjære og Spurven på fotomessen i lillestrøm. Det var fint, men jeg hadde sett for meg litt mer salgsstands, så hadde håpet å  finne noen fine kupp. Fikk nå med meg en fin brosjyre bok fra Canon 5D MarkIII standen, som lister opp objektiver, som jeg kan sikle på i massevis. Vi tok turen videre til Fotovideo i Oslo, i håp om å få se noen av de vidvinkelobjektivene jeg har siklet på, men var ikke mer heldig der. Vi gikk etter å ha klart å utløse «alarmen» på objektiver to-tre ganger… *lol* for en komedie!!

Har i hvertfall nå bestemt meg for, at jeg skal spare til objektivet Canon EF 28mm f/1.8 Så utrolig spent på det at jeg knapt kan stå på beina!!

Håper å få publisert flere bilder i løpet av uken, da jeg har MANGE bilder av forskjellige photoshoots jeg kan tenke meg å vise dere. Så følg med!Ha en fin kveld!

 

7 Comments


  1. Ja hadde du bare bodd i nærheten så du kunne fotografert barnebarnet mitt:) Slike bilder er ikke min sterkeste side men prøver stadig vekk. Men dine derimot er helt profesjonelle!!Lille nydelige prinsen din skal si han har vokst:)))Ja det er jo den veien det skal gå…plutselig springer han rundt om han ikke gjør det alt:)Fin kveld i stuen:)

  2. Hihi, han har vokst masse ja, bjørnelua oppå hodet var jo bare konge da!! ;)

  3. Han er bare helt nydelig, Karin!! Gleder meg til Simen sin Photoshoot igjen!!!!

  4. Hihi, for noen herlige bilder!!! Og en herlig liten kar du har også :)

  5. Tusen takk for koselig kommentarer :D Jill; Det hadde vært en glede å få ta bilder av barnebarnet ditt, selv om jeg syns du er flink på det også :)Marlene: Jeg gleder meg også til å fotografere Simen igjen!! :D Bare spør meg når det passer for dere.

  6. Jeanette, det syns jeg også, klarte ikke la være å le så forundret som han ble med den på toppen!! haha

  7. herlige bilder!! så utrulig god idé å bruke samme lua og korga som når han var heilt liten!! stilig effekt!ønsker deg og dine ei god helg!

Lik gjerne ♥