Den første turen…

16 november 2011  |  Canon 5D mkII
Denne serien er fra den første turen jeg hadde med det nye kamera mitt (Canon 5D MrkII). Siden pc’n min krasjetlike etterpå har jeg ikke hatt mulighet til å studere dem nøye før nå. Syns det ble mange fine bilder som fortjente ett innlegg. Turen gikk til butikken og innom lekeplassen til det nye Science Centeret Inspiria som åpnet August i år. Det var ekstra stas med ny lekeplass som ikke var som alle andre.Litt jordbærmelk og en ostebriks i sykkelkurven og allverdens tid, var det som skulle til for å gjøre to jenter storfornøyd ♥

 

4 Comments


  1. Du tar så fine bilder Karin! Jeg koser meg med bloggen din og blir alltid glad når jeg tar turen innom :)

  2. Så hyggelig å høre Linea ♥ Tusen takk for ros :)

  3. Du tar nydelige bilde med ditt nye kamera….Og det er en fryd å se så herlige bilder..Klem fra Britt.

  4. Nydelige bilder og det hørtes fantastisk å sykle en slik tur sammen med barna med jordbærmelk og ostebriks i sykkelturen!Klem Tonje

Lik gjerne ♥