Dagens lunsj!

17 juni 2011  |  Ukategorisert

Kanskje ikke den mest sunne, men absolutt godt! Brødskive med baconost med sprø baconbiter over. Jeg får vondt i magen av stekt egg og omelett, særlig nå i graviditeten. Så egg&bacon har ikke vært noe god kombinasjonen. MEN bacon må man ha av og til!! Servert med pepsi max selvfølgelig.

Akkurat nå kunne jeg gjerne avsluttet lunsjen med en slik *Sinnsykt godsak*

John’s hjemmelagde skolebrød. Bare synd at den spiste jeg opp for flere dager siden! 
 Så da får jeg heller avslutte med et ekstra glass med pepsi max ;)

2 Comments


  1. Pepsi Max pleier å redde det meste, men det så innmari godt ut med sånn skolebrød! :-D Flink mann du har :-)

  2. Ja, disse skolebrødene til John er nydelige!! Han er så god på å lage bakst og jeg er supergod på å spise det hihi.

Lik gjerne ♥