Chihuahua | 1 uke gammel…

5 juni 2012  |  Chihuahua, Hunder / Dogs


En ubeskrivelig vakker valp fra mitt «i» kull i 2010 ♥

Dagene, ukene og årene går så altfor fort forbi. Slutten av 2010 hadde vi våre to siste kull . Enda godt man har en over gjennomsnittet ivrig fotointeresse, så blir alt grundig dokumentert for framtiden og minnene.

Er du på jakt etter voksen chihuahua? Jeg har to for salg. En korthåret sort/tan tispe (Aqua) og en korthåret fawn hannhund (Rebus). Flotte rasetypiske hunder begge to, selges til redusert pris til gode kjærlige kosehjem. Mer info HER.

Ønsker dere en finfin kveld ♥
– Karin

 

4 Comments


 1. Åh hellandussen så koselig bilde :)

  Dine bilder imponerer meg.

  Fineste onsdagen til deg. Her på fabelaktigåsen skinner solen og Nala og jeg sitter ute og koser oss.

  Solklem

 2. Åh Karin. Jeg håper du har et nytt kull til neste sommer, for da skal jeg kjøpe min etterlengtede chihuahua. Hadde et håp om at det skulle bli i sommer, men selv om Noah er snill mot dyr er han nok alt for liten til å forstå hvor tander en chihuahua er. Min venninne har, og han elsker den. Men likevel, det er viktig å vente til småtten er gammel nok. Men jeg har såååå lyst på en NÅ altså *sukk hjerte*

  • Dessverre så gir vi oss med oppdrett inntil videre :( Vi har ikke hatt kull siden 2010. Målet nå er å få et hundefritt (snufs!!) hjem slik at vi kan se hvordan astma og allergien til storesøster utvikler seg. Målet er å få henne mest mulig frisk ♥

   MEN jeg kan selvsagt hjelpe deg finne den rette valpen hos seriøse oppdrettere. Jeg har flere gode venner som driver oppdrett som får fram nydelige Chihuahuaer ♥ Bare kontakt meg når tiden er rett for deg ;D

Lik gjerne ♥