imgheadblog2

F e r i e m o d u s

24 juli 2017  |  Digitalart, Nyfødtfotografering

babyfotograf,nyfødtfotograf,nyfødt,baby,barsel,fødsel,profesjonell,fotograf,babyfoto,fineart,kunst,kunstbilde,sarpsborg,norway,newbornphotographer,newbornphoto,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestfold,askim

karinfoto_babyfotograf_profesjonell_babyfotografering_fineart_kunst_art_fotograf_sarpsborg_fredrikstad_oslo_halden_vestfold_østfold_askim_nyfodtfotografering_nyfodtfoto

Herlighet, for en fantastisk uke det har vært her på østlandet. Jeg og barna var på vår første campingferie forje uke, og været har bare vært helt perfekt med sol og blå himmel. Regnet kom på hjemreisedagen, noe som også var perfekt, ellers hadde vi nok aldri klart å pakke sammen og reise hjem igjen. Det var overraskende hvor behagelig det er å bo enkelt, så vi kommer til å reise ut på campingen igjen ganske snart.

Det har forresten vært så gøy å se flere av dere dukke opp på snapchat´n min, etter forje innlegg Snapchat @karinfoto. Koselig å se de små modellene som vokser så fort!! 

Bildene over er et nye bilder jeg har redigert til fineart galleriet mitt. Bildene av babyen er fra arkivet fra 2015. Moro å redigere gamle bilder og skape helt nye bilder ut av dem. Aller mest er det så fantastisk å tenke på at disse bildene var ikke i nærheten i tankene mine da jeg fotograferte. Du kan se orginalbildet av babyen på første bilde HER. Nå som jeg har det utgangspunktet i nye fotograferinger, gir det uante muligheter for å bevare og i tillegg skape nye øyeblikk for de fine familiene i studio mitt, også lenge etter de har vært der ♥

Husk å booke nyfødtfotografering før fødsel og baby/ettårsfotografering en måned i forkant – Helst tidligere!

God ukestart til deg <3

 

 

S n a p c h a t – @karinfoto

11 juli 2017  |  Snapchat

karinfoto,nyfødtfotograf,snapchat,karinfoto,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,askim,oslo

 

Håper du nyter sommeren uten stress. Jeg har en fin flyt på oppdragene og stortrives så utrolig i studio, så stressnivået mitt er på et behagelig nivå, så deilig!! De siste månedene har jeg fått prøvd meg på litt forskjellige oppdrag som har gitt meg en del inspirasjon til å prøve litt nye ting.  Gøy å tøye kreativiteten for de fine familiene som kommer tilbake til meg gang på gang ♥

Nå er jeg ikke så flink til å holde bloggen oppdatert som før, men Snapchat gjør det så enkelt og morsomt å dele behind the scencebilder. Jeg er stadig på farta og mye av det er pga prosjekt eller oppdrag gjennom jobben. Har du lyst til å henge med meg på det er det bare å legge meg til med brukernavn @karinfoto :) Jeg bruker den privat også så det er ikke bare jobbrelatert.

God sommer ♥

KarinP

 

L y k k e t e g n i n g

30 mai 2017  |  Mine Favoritter

Karinfoto,Fotograf Karin Pedersen, Lykketegning,Sarpsborg,illustrasjon,bilen min, KarinFoto,Nyfødtfotograf,

 

L y k k e

Lykketegning har tegnet bilen min!! ♥ Så til å bli glad av, så fin!! Bilen min har på en rar måte blitt symbolet på en kjempestor forelskelse jeg har fått for livet etter at jeg fikk lappen i fjor, så alt med bilen min er jo så stas, hihi!!  Jeg tenker den fine tegningen skal få stå på kontoret mitt og bringe meg masse lykke framover. Jeg er en skikkelig fan av illustrasjonene hennes som er så positive og fine. Blir alltid så glad når jeg ser dem dukke opp i newsfeeden min på facebook. En påminnelse om alt det fine som fins og hvor viktig det å tenke positivt i hverdagen. Neste tegning skal bli av meg og barna mine ♥ Sjekk ut hjemmesiden hennes Lykketegning.no og så er hun på facebook også Lykketegning Illustrations.

Her er det godt og lunt foran mac´n med dagens redigeringsarbeid. Ekstra deilig når det regner ute som det gjør i dag. Bloggen er ikke førsteprioritert for tiden, men oppdaterer stort sett facebooksiden min hver dag, så følg gjerne med der om du liker å se hva jeg driver med om dagen.

God Tirsdag ♥

 

KarinP

 

B o o k i n g – 2 0 1 7

termin,nyfødtfotografering,juli,2017,august,nyfødtfotografering,babyfotografering,karinPedersen,karinfoto,oslo,sarpsborg

Sommeren er tiden da jeg hvert år har måttet si nei til mange oppdrag pga fullbooket kalender i tillegg til ferietid, og det gir meg magevondt å vite at flere ikke får booket en profesjonell nyfødtfotograf i tide på så kort varsel. Det er en så M A G I S K tid, noe man absolutt vil forevige for alltid. Så vær ute i god tid med booking av nyfødtfotografering, gjerne et par måneder før termindatoen. Da er du sikret at jeg har kapasitet og tid til å fotografere skatten din ♥

Jeg kombinerer nyfødtfotografering med;

Søsken   Foreldre  Besteforeldre  Kjæledyr
Andre ønsker på forespørsel 

Booking via kontaktskjema HER

KarinP

2016 – V i r v e l v i n d <3

30 desember 2016  |  Tanker, Tilbakeblikk

Det er like overveldende hvert år når jeg skal oppsummere året som har gått og feste noen ord på det. Det som rører meg aller mest hvert eneste år, er hvordan mange av de flotte familiene jeg har fått møte, har virkelig stått på for å komme akkurat til meg. De aller fleste reiser med bil, noen også med fly, tog og båt bare en ukestid etter fødsel. For oss som har fått barn, vet hvordan de første ukene med nyfødte er, så det er i mine øyne helt utrolig. Det rører meg virkelig. Det samme med familier som kommer tilbake for både baby og ettårsfotografering, og igjen med nytt familiemedlem – som har kjøpt gavekort hos meg til familie og venner eller anbefalt meg videre til kollegaer. Jeg blir helt ydmyk av å tenke på det!! Den crazy ideen og sterke gnisten av drøm jeg fikk for 4,5 år siden om å lage mitt eget fotostudio hvor jeg skulle primært fotografere nyfødte babyer under 10 dager. Så utrolig skremmende og nerrvepirrende det var å satse fult på den drømmen når det var så få som kunne se for seg den samme visjonen. I dag  – er det en virkelighet og en fulltidsjobb – mest takket være de flotte familiene som kommer og lar meg gjøre akkurat det jeg elsker ♥

Forskjellen fra dette året og andre år, er at det har vært mange varierte oppdrag, særlig nyfødtfødtfotografering kombinert med søsken og kjæledyr, men også familiefotograferinger, hundefotograferinger, babyfotograferinger, ettårsfotograferinger og søskenfotograferinger, både i studio og utenfor studio. Jeg har skrevet ofte om søskenfotografering med nyfødt gjennom året fordi det har vært et emne jeg virkelig har lagt min elsk på, og gjort mye dette året. Det er langt mer krevende, men også utrolig koselig når man får se og forevige samspillet mellom søsken den helt første tiden.

Noen emner og stiler jeg har utforsket mest dette året;

Nyfødtfotografering ♥

Nyfødtfotografering,KarinFoto,babyfotograf,nyfødtfotograf,Sarpsborg,Østfold,

Nyfødtfotograf,karinfoto,digitalefiler,babyfoto,nyfødtfoto,hundefotografering,nyfødt,nyfødtfoto,barsel,fødsel

Nyfødtfotografering,babyfotograf,babyfotografering,nyfødtlue,langlue,nyfødtfoto,sovebilder,sarpsborg,fredrikstad,oslo

Nyfødtfotografering med søsken ♥

søskenfotografering,fotografKarinPedersen,babyfotograf,nyfødtfotograf,søskenfoto,Sarpsborg

Søskenfotografering_babyfotograf_KarinPedersen_Nyfodtfotografering_Nyfodtfoto_storebror_lillebror_portrett_Babyfotografering_barnefotografering

søskenfotografering,fotografKarinPedersen,babyfotograf,nyfødtfotograf,søskenfoto,Sarpsborg,vestfold

KarinFoto, søskenfotografering,babyfoto,nyfødtfotograf,nyfødtfotografering,søskenfotografering,nyfødt,barsel,forevige minner,stopp tiden,fotograf Karin Pedersen,sarpsborg,fredrikstad,halden,moss,askim,oslo,horten, kalnes, grålum

KarinFoto, søskenfotografering,babyfoto,nyfødtfotograf,nyfødtfotografering,søskenfotografering,nyfødt,barsel,forevige minner,stopp tiden,fotograf Karin Pedersen,sarpsborg,fredrikstad,halden,moss,askim,oslo,horten, kalnes, grålum

Less is more – hvor babyen er helt i fokus med minimal med rekvisitter ♥

Nyfødtfotograf Karin Pedersen, Oslobesøk,Nyfødtfotografering,babyfotografering,sarpsborg,kalnes,babyfoto,

Nyfødtfotografering,karinfoto,babyfotograf,nyfødtfoto,sarpsborg,fredrikstad,nyföddfotografering,Fotograf,KarinPedersen

Nyfødtfotograf Karin Pedersen, Nyfødtfotografering,nyfødtfoto,babyfotograf,babyfoto,nyfødtfoto,sarpsborg,oslo,fredrikstad,moss,halden,askim,kalnes,grålum,

Nyfødtfotografering,tvillinger,nyfødtfoto,sarpsborg,fredrikstad,oslo,halden,moss,askim,nyföddfotograf

karinfoto_tvillinger_nyfødtfotografering_nyfødtfoto_karinPedersen_fotograf_twins

 

Sorthvitt-serien på sort bakgrunn ♥

Ingen av disse barna var fysisk i luften da jeg fotograferte dem. Det er veldig viktig for meg at alt som skjer i studio er trygt for babyen.

karinfoto_babyfotograf_nyfodtfotograf_sorthvitt

Sorthvitt_serien,Karinfoto,nyfødtfotograf,Karin Pedersen,Sarpsborg,østfold,drøbak

Nyfødtfotograf,babyfotograf,fotograf,baby,nyfødtfotografering,barsel,termindato,

Nyfødtfotograf,babyfotograf,fotograf,baby,nyfødtfotografering,barsel,termindato,

karinfoto_sorthvitt_proffesjonell_nyfødtfotograf_nyfødtfoto_erfaren_fotograf_sarpsborg-fredrikstad-halden-oslo

Sorthvitt_serien,Karinfoto,nyfødtfotograf,Karin Pedersen,Sarpsborg,østfold,

 

Digitalart ♥ Sammensatte bilder med digitale backdrops.

KarinFoto,babyfotograf,nyfodtfotograf,sovebilder,sarpsborg,babyfotografering

Kunst,nyfødtfotografering,fineart,babyfotograf,nyfødtfotograf,babyfoto,fotograf KarinPedersen,blomster,fargerik,kunstbilde

Nyfødtfotografering,KarinFoto,babyfotograf,nyfødtfotograf,Sarpsborg,Østfold,

KarinFoto,babyfotograf,nyfodtfotograf,sovebilder,sarpsborg,babyfotografering

KarinFoto,babyfotograf,nyfodtfotograf,sovebilder,sarpsborg,babyfotografering

 

Dette året har jeg vært så heldig å få være i en gruppe med en av verdens råeste nyfødtfotografer – Australske Luisa Dunn. Hun er superdyktig på nyfødtfotografering og bruk av rekvisitter og fargesammensetning. Å få lære av henne har vært en utrolig opplevelse som har tatt fotograferingen og bildene mine flere skritt videre – og gitt foreldrene større bildevariasjon fra fotograferingen sin. Babyen fotograferes som vanlig, men redigeres inn i egne bilder som visst i digitalart serien over. Det er veldig gøy å se hvor stor respons slike bilder har fått i studio ♥

I høst fikk jeg lappen, min egen bil og logo på bilen. Det er nesten litt flaut hvor entusiastisk jeg har vært for den reklamen på bilen, men for meg er det ekstra stort. Det å bygge opp noe helt fra scratch og se det vokse som det har gjort – det gir en helt spesiell følelse ♥

Det har uten tvil vært hektisk år, mye latter, varierte oppdrag og mange fine opplevelser. Store og små utfordringer, overraskelser, og en livsstilsendring som har gjort meg 20 kg lettere(!!) – alt i alt et helt magisk år for meg og det lille studioet mitt ♥ #Takknemlighet

Godt nytt år til deg og dine ♥ Håper vi ses i 2017 

KarinP

 

 

Nydelige søskenparet på nyfødtfoto

Søskenfotografering,babyfotograf,karinPedersen,nyfødtfotografering,sarspborg,oslo,halden,østfold

 

Herlighet, det er jo ikke noe rart at jeg blir så bløthjertet av disse oppdragene. Søskenfotograferinger med nyfødte er jo bare så herlige, og denne storesøsteren her har allerede rukket å være hos meg tre ganger allerede. Hun var på nyfødtfotografering og ettårsfotografering og denne gangen hadde hun med seg den nydelige lillesøsteren sin for søsken – og nyfødtfotografering. Så herlig ♥ Moro å se barna vokse opp foran kamera mitt, fine familien ♥ Tiden går så utrolig fort!

Nå har jeg allerede satt opp en del termindatoer for neste år, helt fram til April 2017 ♥ Det er så til å bli glad av!! Det er bra å være tidlig ute med å booke inn termindatoen. Selv om det er noe usikkert rundt termindatoen, gjør ikke det noe, da noterer jeg bare det. Så avtaler vi en dato for fotograferingen når babyen er født. Som oftest fotograferer jeg 8-10 dager etter fødsel. Har du noen spørsmål om fotograferingen så sender du meg bare en mail, så svarer jeg fortløpende.

Da er det klappet og klart for noen timer i studio igjen! Gleder meg ♥ 

Fin onsdag til deg!

 

 

 

 

M a g i

28 november 2016  |  Digitalart, Nyfødtfotografering

KarinFoto,babyfotograf,nyfodtfotograf,sovebilder,sarpsborg,babyfotografering

 

Jeg har snakket mange ganger om disse bildene i studio, men nesten glemt litt å fortelle det her i bloggen. Bildet over er det samme bilde av babyen, bare to forskjellige redigeringer. Jeg er ikke så flink med farger og hvertfall ikke blomster, men jeg elsker pastellfarger, og det magiske glødet blomster gir i bilder. Jeg dras ofte mot tidløse bilder når det gjelder nyfødtfotografering, som oftest er det rene uten så mye rekvisitter. Noen ganger har foreldrene noen ønsker som f.eks at noen bilder skal representere årstiden babyen er født, o.l og denne redigeringsmåten jeg har gjort her, gir meg store mulighet til å gjøre nettopp det – uten at jeg må forstyrre babyen noe mer enn nødvendig. Jeg trenger ikke å gjøre så mye forandring under fotograferingen, fordi magien skjer på mac´n :) Det setter meg også litt mer i kontakt med den kunsteriske siden min, noe jeg trives veldig godt med. Ulempen er nok tiden det tar å redigere, så jeg får ikke tid nok til å gjøre det så ofte som jeg skulle ønske.

 

Kunst,nyfødtfotografering,fineart,babyfotograf,nyfødtfotograf,babyfoto,fotograf KarinPedersen,blomster,fargerik,kunstbilde

 

Dette bildet er også sammensatt slik som det som nevnt over. Jeg liker veldig godt denne måten å jobbe på fordi det innebærer ingen risiko for babyen, (noe som selvsagt er første prioritet) i tillegg til at vi ikke begrenser oss til farger og rekvisitter som kanskje ikke er så tidløse om noen år.

I dag står det på planen å få klargjort en del pakker, så det blir noen timer foran mac´n, noe som er en helt grei start på uken :) Jeg får også leveranse fra fotoleverandøren min i dag også, noe jeg er ekstra spent på. Gleder meg til å se bildene mine i stort format ♥

Husk å bestille nyfødtfotografering før fødsel!

God mandag til deg :)

KarinP

Du og jeg, lillebror!

Søskenfotografering_babyfotograf_KarinPedersen_Nyfodtfotografering_Nyfodtfoto_storebror_lillebror_portrett_Babyfotografering_barnefotografering

Søskenfotografering_babyfotograf_KarinPedersen_Nyfodtfotografering_Nyfodtfoto_storebror_lillebror_portrett_Babyfotografering_barnefotografering

Nyfødtbilder,Soskenbilder,barnefotografering,babyfoto,babyfotograf,erfaren nyfødtfotograf_sarpsborg

 

Nydelige brødrene som var på besøk på nyfødtfotografering 10 dager etter fødsel <3

Hellu November ♥ Nå er det så utrolig kort tid igjen til jul, hvordan tiden kan gå så fort forblir en gåte for meg. Det er alltid litt rart å gå mot slutten av ett år og vente på det nye året. Noen syns det er tungt å starte på et nytt år, men jeg har alltid syntes det er forfriskende. Ett helt nytt år som bare står og venter på å bli fylt med opplevelser, erfaringer, gleder, tårer og masse latter (Det siste er alltid et «must»).

Storebror var på nyfødtfotografering hos meg da han var nyfødt, så det var ekstra stas å få fotografere dem sammen og den fine lillebroren hans. Det er så koselig å se familiene vokse, og få lov til å forevige noen av de viktige øyeblikkene i livet ♥ Her valgte mammaen den fine trebollen jeg har i studio, og det fine strikket settet som passet han helt perfekt. Jeg har en del rekvisitter i studio som er spesielt for nyfødtfotografering, så det er en fin samling å velge av.

Dette året har det vært veldig mange søskenfotograferinger kombinert med nyfødtfotograferingene. Det har bydd på både gleder og utfordringer. Storesøsken er som oftest ikke så vant med den lille enda, siden mange er her ved 10 dager etter fødsel. Så vi må alltid ta hensyn til hva søsken vil være med på under fotograferingen. Det bilde av dem sammen med babyen skal henge på veggen i hjemmet deres, det er derfor viktig at det er en forlengelse av en god opplevelse i studio. Det har gått så utrolig bra, og det har rørt meg så mange ganger hvor flinke de små barna er ♥

Nå må jeg gjøre klar studio for dagens nyfødtfotografering med søsken :)
Ønsker deg en fin dag ♥

KarinP

B l e s s i n g s

22 oktober 2016  |  Mine Favoritter

karinfoto,babyfotograf,KarinPedersen,babybilder,babystudio,fotostudio,fotograf,babyfotograf,photoshoot,sarpsborg

For et fantastisk sted å sitte å jobbe ♥ Jeg har tatt med meg iMac´n hjem til søsteren min og har nå bodd her noen dager med de fine tantebarna mine. Fått unna litt jobb mens de har vært i barnehagen på dagtid og litt på kveldstid når dem har lagt seg. Søsteren min er så sabla god på interiør så absolutt alt her i huset matcher jo til de minste detaljene… en fryd for øynene ♥ Hun har fylt både skap og skuffer med alle tenkelige favoritter, så dette er jo rene spahotellet ♥ Snakk om lykke!! Nå vet jeg jammen ikke om jeg vil tilbake til det lille kontorhjørnet mitt hjemme igjen hahaha!!

Godt med litt miljøforandring og ekstra deilig at jeg bare kan fylle bilen med det jeg trenger, å finne meg et kontor hvor som helst. Ikke at jeg egentlig drasser med meg iMac´en ut til vanlig altså, men gjør det når jeg kan og skal være borte i flere dager. Jeg har en MacBook pro liggende klar som er planlagt å erstatte denne. Den er langt bedre å koble til Eizoskjermen jeg har på kontoret, samt lettere å ta med seg på oppdrag, men føler liksom ikke helt for å gi slipp på den fine iMac´n riktig enda.

karinfoto_babyfotograf_karinfoto_bil_volvo
Utenfor står den fine volvoen min og bare venter på å bli kjørt ♥ Nå har jeg hatt lappen i 2 mnd og er like svimmel av forelskelse – om ikke mer(!!) Det forklarer nok alle selfiene jeg har lagt ut de siste månedene som enten er i bilen eller utenfor…Hihihi!

karin pedersen karinfoto

Ganske morsomt at det ser ut som jeg har vannmerket bilen min med den nye bildekoren, sånn jeg gjør med alle bildene mine. Så fornøyd med den jobben!! Veldig gøy med responsen hittils og morsomt at flere snakker til meg og hilser på meg med å si navnet mitt :) Koselig ♥

Hvis du vil se flere bilder av bilen min med den nye dekoren, ligger det på facebooksiden min; Babyfotograf Karin Pedersen / KarinFoto bare å bla seg nedover på veggen.

Ønsker deg en finfin dag til deg og dine ♥

KarinP

 

Har du en spesiell historie?

Nyfødtfotograf Karin Pedersen, Nyfødtfotografering,nyfødtfoto,babyfotograf,babyfoto,nyfødtfoto,sarpsborg,oslo,fredrikstad,moss,halden,askim,kalnes,grålum,

 

Venter du baby og har en spesiell historie å fortelle om veien ditt? Jeg vil gjerne komme i kontakt med deg hvor det å bli foreldre ikke har vært en selvfølge eller det har vært en utfordrende reise å få barn. Kanskje har babyen i magen en søster eller bror i himmelen? Jeg er åpen for å høre din historie

Jeg ønsker å fotografere babyen under en nyfødtfotografering (8-10 dager etter fødsel) i studioet mitt i Sarpsborg, hvor jeg kan skildre noe av den historien i ett eller flere bilder. Dette er et eget prosjekt jeg har planlagt lenge, hvor jeg ønsker å kombinere nyfødtfotografering med babyen/familiens personlige historie i et fotografisk uttrykk. Det vil være bilder som er ekstra personlige og minnerikt for framtiden. Det som er ekstra utfordrende og gøy, er at jeg får mulighet til å tenke kreativt, bruke rekvisitter, virkemidler og redigering på en annen måte enn det jeg vanligvis gjør. Nesten som å lage et personlig maleri ♥ Det vil selvfølgelig til enhver tid være trygt og komfortabelt for babyen under fotograferingen.

  • Fotograferingen er gratis, og inkluderer tre forstørrelser i A4, med mulighet til å kjøpe digitale filer eller andre produkter hvis du ønsker det. Du må godkjenne publisering på nett, utstilling, konkurranser og markedsføring.

Hvis det er noe du kunne tenke deg å være med på, eller kjenner noen som er gravide som har en spesiell historie, tips dem gjerne – Send meg en mail med historien din og termindatoen til minhistorie@karinfoto.com

Gleder meg til å lese din historie

KarinP

Lik gjerne ♥