Barnefotografering | Tøffing opp ned i studio!

28 februar 2013  |  Barn / Children, Grafisk design

Barnefotografering,karinfoto,barnefotograf,barnestudio,

Denne gutten  er blitt 20 måneder!!

Jeg tror bildet formidler godt at den lille ekstra plassen jeg fikk etter studio oppgraderingen, kom absolutt til gode under denne fotograferingen :) Det var veldig gøy å rulle over søppelkurven nemlig. Ikke i nærheten av hva jeg hadde forberedt meg til fotograferingen, men jeg digger det. Det ble noen bilder av det jeg hadde i tankene også, dessuten er det alltid SÅ spennende med det som skjer spontant og blir særegent. En herlig sprudlende gutt som er blitt så stor ★

Noen som har lyst til å se mer fra denne fotograferingen? Skriv gjerne noen ord under :D

Stolt mamma ♥
Fin kveld til dere!
-Karin ♥

 

4 Comments


  1. Gjerne fleire bilder ja!!! Gøy å sjå bilder du tar av større barn også. Du er bare kjempeflink :) tusen takk for hyggelig kommentar på min blogg, følger deg også! God helg, klem Kjersti

  2. Superartig bilde! Moro med spreke og spretne barn i studio ;)

Trackbacks

  1. Tøff skater 20 mnd | Heklet props | KarinFoto | Nyfødtfotografering | Babyfotografering

Lik gjerne ♥