Babyfotografering | En liten pjokk

24 august 2012  |  Baby


1 årsfotograferingen av den lille store sjefen i huset gikk så forunderlig bra. Det rette deilige lyset og været dukket brått opp en sen ettermiddag, og da la vi på sprang, dvs jeg, lillesøster som assistent og lille sjefen i vognen. Jeg hadde egentlig sett for meg en god del mer styr og planlagt en helt annen photoshoot for 1-årsfotograferingen, men noen ganger er det enkle best, og noen ganger funker det å gjøre det helt spontant.

Hva syns dere? Setter pris på tilbakemeldinger ♥  Skal snart legge til et nytt album i galleriet med babyfotografering. Mitt vakre tantebarn blir fire måneder gammel og innviet i går det nye studiorommet mitt i kjelleren. Det ble en vellykket photoshoot! Jeg er så fornøyd med rommet!! Tusen takk min kjære som har stått på for å gjøre det helt perfekt!!

Ønsker dere en fin helg!
– Karin

Nå har jeg registrert meg på Bloggurat.

 

15 Comments


 1. utrulig herlige og stemningsfulle bilder!!! så fin gut, og så fine bilder, må vere morro å ha (og ikkje minst å ha tatt!) ha ei fin helg!

  • Tusen takk for fine ord!! Jeg er veldig fornøyd med å ha slike bilder av vakre lille gutten vår. Skulle ønske jeg var like forberedt da han ble født, da hadde jeg hatt en drøss nyfødtbilder av han også. Har jo masse bilder, men ingen unike slik som nyfødtfotografering er.

 2. Åhh…!!kjære freden, føler det burde være med en advarsel på disse bildene,for han er litt av en hjerteknuser! Nydelige bilder, Karin :)

  • Hihi, han er et lite sjarmtroll i sitt rette element! Tusen takk for skryt :) Bare gled deg til lille tantegullet skal ha 1-årsfotografering :)

 3. Du er så utrolig flink <3
  Herlige bilder av en kjempe søt gutt !

 4. Dette var jammen litt av en arving :-) kjempearti å se Karin for du er så dyktig!! heldig er den som kan henge disse bildene på veggen.

  God helg herfra også.

 5. Nei hva skal en si annet en bedårende :)) Blir ikke et av disse hengt på veggen så vet ikke jeg:))
  Utrolig bra!!!

  Fin helg videre!

 6. Tusen takk Anne og Jill! Så nydelige ord :) Det må nok bli flere bilder av denne serien som kommer på veggen :)

 7. Nydelige bilder dette! Heldig med lyset og så fin gutt du har:-)

 8. Hei, så utrolig nydelige bilder! Likte så godt fargetonene og måten du har redigert bildene på. Har du brukt noen spesielle effekter i Photoshop for å få dette til? Vet ikke om du deler sånt her, men nydelige var de ihvertfall. Er veldig fotointeressert jeg også og har nettopp vært på min første nyfødtfotoshoot:)

  • Heisann! Takk for ros :) Jeg har ingen konkrete photoshop-oppskrift som jeg gjør på alle bildene mine, men jeg jobber i lag til jeg får det uttrykket jeg ønsker på bildene. Jeg justerer først en del i lightroom før jeg går over i photoshop. Gratulerer med din første nyfødtfotografering :)

 9. Så herlige bilder! Og de Sjarmerende klærne på en fin gutt :)!

Trackbacks

 1. Location-jakt til babyfotografering | KarinFoto | Fotograf i Sarpsborg

Lik gjerne ♥