fotograf Karin Pedersen,Sarpsborg,Østfold,oslo
Babyfotografering: På land og strand :)

Babyfotografering: På land og strand :)






Jeg fortalte i Location-jakt til babyfotografering at jeg og søsteren min trasket rundt en kveld etter bra steder å fotografere baby på 4 mnd (mitt vakre tantebarn). Det ble en morsom tur med ei kiste på slep for å vurdere plassering, lys og diverse. Etter noen dager tok vi med oss studioeffekter, babyen og dro avgårde. Solen var en del sterkere denne kvelden til tross for at det var samme tid, men det ble allikevel noen fine bilder ut av photoshooten. 

Det er begrenset hvor lenge en baby syns det er sprudlende gøy å bli fotografert, så man må jobbe effektivt. Her har vi vært på to forskjellige steder i Sarpsborg med kjøring i mellom. Kisten brukte jeg også under nyfødtfotograferingen hans, og senere vært brukt flere ganger i photoshoot med andre babyer. Jeg elsker den!! Tusen takk til Charlene som lot meg kjøpe den av henne!! 

Har du lyst at jeg skal fotografere din baby må du gjerne ta kontakt! Jeg fotograferer hovedsakelig nyfødte og opp til 1 års alderen, men kan vurdere eldre barn også. Jeg kan også tilby gavekort på fotografering om du ønsker å gi en nydelig og personlig gave til noen.

Fortell meg gjerne hva du syns, jeg setter pris på tilbakemeldinger.
Ønsker dere en fin kveld!

-Karin

Comments:

 • Herlige bilder, og flott både kista og go`ungen :) Artig å gjøre babyfoto ute :) (Første bildet var hjerteknuserherlig!)

  11. september 2012
 • Mamman til Ella

  ELSKER det første bildet !
  Er vanskelig å lykkes med å få fine bilder ute.
  Skygger osv er vansklig å unngå.
  Men denne utfordringen har du bestått med glans !!
  Kjempe fine bilder.
  Søt liten gutt
  Fine høst farger.
  Fikk vår stemning av bilde nr 1 : D

  11. september 2012
 • Dissa bildene var virkelig kjempeflotte! Det øverste er favoritten min – herlig location og fantastisk uttrykk på den lille gutten :) Greier ikkje å la være å smile når eg ser på det.

  11. september 2012

Sorry, the comment form is closed at this time.