Babyfotografering i Sarpsborg / Ei smilejente på 10 uker

18 november 2012  |  Baby

God søndagskveld kjære lesere :)

Hvilken flott solrik dag det har vært i dag. Det er ganske utrolig at det snart er jul. Her i studio har det vært jul en stund allerede, men først nå det går opp for meg at det er JUL ganske snart. Gleder meg!! 2013 kommer til å bli et spennende år for KarinFoto, jeg gleder meg masse til å ta fatt på nytt år og møte mange nye mennesker, og ikke minst få forevige starten på livet for flere herlige små!! Livet kunne ikke vært bedre! Denne jobben gjør meg ikke rik på penger, men hvertfall rik på opplevelser og hyggelige besøk.

Hjemmestudioet mitt blir bare mer og mer hyggelig sted å være for hver gang herlige små kommer på besøk. Denne jenta var i storhumør og smilte fra øre til øre, noe som resulterte i mange herlige smilebilder. Det er jo til å bli så godt humør av. Jeg lurer på om smil forlenger livet også, som latter? Jeg liker å tro det :)

Ønsker du nyfødtfotografering eller babyfotografering i desember / januar? Kontakt meg gjerne. Jeg har også flere flotte ideer utover det som er visst i mitt nyfødtgalleri. Jeg er lokalisert i Sarpsborg, eget hjemmestudio i kjelleren med egen inngang.

thumbs_2012-4

 

2 Comments


  1. Det er noe helt eget ved bildene dine Karin, noe trygt å godt. Mange tar ganske like barnebilder men ingen har den atmosfæren du skaper!

    Hjertelig:)))

    • Tusen takk, Jill! :) Det er en del av det jeg legger vekt på i mine bildere. Denne kommentaren kom akkurat til rett tid med rett ordlyd. Tusen takk :)

Lik gjerne ♥